[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: chri
Forum Index » Profile for chri » Messages posted by chri
ai PM
cumpar urgent hranitor automat
sunt tuburi de culoare alb-verzui....au o lumina frumoasa si cu un flora sau natura langa ele arata ok....
foloseste flora cu 865 sau 965
ceratophillum demersum, bacopa, ludwigia glandulosa, 1 leu firul din fiecare cam 10-13 cm
daca pui mai mult de 1 scalar acolo o sa fie omor, iar tetrazonele vor ciupi tot ce inseamna coada de gupi si poate si scalari....ori pui numai vivipari,ori pui scalari cu neoni, ori tetrazone cu neoni....unii sunt foarte vioi si nu pot sta cu scalarii care atunci cand ajung mari se misca mai greu si nu le plac forfoteala
mersi mult pt femela hoplo, e superba....
vreau eu femela hoplo
am luat eu pestii,cred ca se poate inchide,multumesc Bumsec
ii vreau eu
caut cativa masculi de gupi,are cineva de donat?
ceva recolta mai e?
as fi dorit eu un leer mascul,ca am o femela singuratica, dar nu stiu ce sa-ti ofer,ca nu am ce vrei tu, poate doar bani
am luat eu puii, cred ca se poate inchide
as vrea eu puii de xifo ca am acvariu mari si am si fatatoare une pot sa-i mai tin pana cresc, eu stau in dr taberei deci nu e problema cu trasportul
ma numesc Eugen Enachescu, din Bucuresti,am cam 1 an de acvaristica si m-am inscris pe acest forum pentru a cunoste oameni noi pasionati de acvaristica iar actualul meu acvariu are 130 de litri, cu filtru intern Resun 1100, 3 neoane Osram fluora si 865, substrat Tetra +pietris, incalzitor de 150 W, piatra de aer,pompa resun, plante echinodorus tenellus+ inca un echinodorus pe care nu-l stiu, ludwigia, bacopa, nucus, valisneria, jawa moss, ceratopteris thalictroides, iar ca pesti 7 xifo, 4 molli, 3 guramii, 1 leer, 4 ancistrusi, 1 cory

Forum Index » Profile for chri » Messages posted by chri
Go to: