Message |
|
Vreau sa intreb si eu: dar daca ai acvariu african, fara plante care sa aiba crestere rapisa, numai cu bolovani? CUm sa tii algele sa nu intre in acvariu? Ca mie mi-au aprut pe diverse obiecte deplastic.
|
 |
|
Eu cred ca nu a fost nimeni dupa cata liniste e pe aici. Parca e cum era la mine la scoala cand ne intreba profesorul cine vrea sa iasa la tabla si noua ne cadeau pixurile pe jos si ne bagam pe sub banca sa le cautam. Si odata ne-au cazut la toti odata si ne-am bagata toata clasa sub banca. Si ne-a dat la toti 4 ca a zis ca facem ca la fotbal. Adica simulam.
|
 |
|
Salut. Sa ti traiasca baietelul si sa fie sanatos.
Despre acvariu zic ca asa am inceput cam toti: cu o donatie de la un bun (cica) prieten. Si pe urma ne ia microbul si nu mai stim cum sa scoatem bani de la cosnita sa nu observe nevasta ca iar am fost in piata dupa plante sau viermusi. Sii zicem in gand prietenului ceva de dulce, ca n-a avut alta treaba in ziua aia decat sa ne puna un acvariu in brate. Ca daca ne punea o bere rece ii cadea mana.
Eu stiu ca negri complet sunt doar molly.
Si un soi de scalari dar aia sunt mai rari ca de multe ori au pete. Astia gasesti greu negru curat.
daca ai adus pestii acasa si i ai pus direct in apa nestatuta eu zic ca ai cam facuto fiarta, Si nu de apa zic eu ci de situatie. iti explic cum mi sa explicat si mie: vreme de vreo 3 saptamani in apa se formeaza niste otrava si abea dupa ce lasata la zacut o luna poti pune pestii in ea fara grija. Tot ce pui in ea pana se implineste luna moare.
Eu nu zic ca asa va fi poate ai noroc si scapi, dar iti zic ca sa fii pregatit sa stii ce ii zici lu ala mic daca vede zilele astea plutind vreun peste.
|
 |
|
Scuze ca intreb, poate ca sa mai zis pe aici dar nu gasesc: ce rol are in acvariu polenizatorul lui Amano?
PS- mie imi plac piertrele alea asa mici, parca acvariul e mai mare cu ele asa. 
|
 |
|
Salut. imi place acvariu tau.
Cum ai lipit autocolantul cu modelul spre acvariu?
|
 |
|
Scuze ca intreb dar sint curios: ce Canon ai de a putut vedea asa ceva prin apa? Nu vreau sa zic ca nu te cred. Problema e ca vreau si eu unu aparat de fotografiat si inca nu m-am hotarit de care sa iau asa ca unul care poate sa faca asa poze ca al tau mi se pare foarte bun.
|
 |
|
Multumesc canadezu
Pozele sunt frumoase dar nu sint ce cautam eu. E drept ca eu sant de vina ca nu am fost mai clar cind am scris cele de mai sus.
Eu cautam ceva poze care sa imi arate cum e la ei sub apa.
|
 |
|
Stie cineva unde pot gasi un sit cu poze din zona unde traiesc gupii in salbaticie? Macar asa cum am gasit aici http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?p=11584
Vreau sa fac niste schimbari in acvariu si miar palce sa le fac gupilor ca la ei acasa dar nu am gasit nimic pe internet si m-a ajutat si baiatul unui coleg de la mine de la servici.
|
 |
|
Vreau sa pun si eu fundal negru ca im place mai mult decit ala cu plante pe care il am acum. Voi ce ati pus?
Eu m-am gindit la autocolant dar am incercat pe un geam normal si a prins basici micute de aer dedesupt. Am incercat sa le intep cu acul dar inebunesti ca e prea migalos. Si la urma vezi ca tot n-a iesit bine.
Ce sugerati sa pun? Sa nu ziceti hirtie ca nu se poate. Mi se mai prelinge apa cind se aduna pe capac picaturi mici de la filtru si se increteste hartia.
|
 |
|
Au iesit foarte frumoase. Ce marca de telefon ai?
|
 |
|
Salut
Ma nunesc Daniel,, am 30 de ani si am un acvariu de vreo 35 de litri. La-m cumoparat in primavara si am in el citiva calistusi si niste zebre.
Am mai avut acvariu si cand eram mic, dar atrunci toti pestii mi-au murit si nu m-am mai apucat. era o moda, ca toti prietenii mei aveau si am vrut sa am si eu. Dupa un timp toti ne-am lasat, dar acum mie mi-a revenit microbu. Am avut noroc si cu nevasta ca m-a lasat sa-mi iau din nou acvariu, desi zice ca sint om in toata firea ce dumnezeu.
Am gasit forumul vostru de vreo cateva luni, dar am vazut ca nu poti citi totate informatiile de pe aici daca nu esti inregistrat. Asa ca am devenit si eu membru acum ca sa pot citi. Ca mereu descopar chestii noi poe aici si pe care nu le mai stiam.
Sa fie-ntrun ceas bun.
|
 |
|