Message |
|
Ti-ai luat cumva vreo reptila? Daca da, inseamna ca trebuie sa cauti viermi de faina si superviermi. Nu se gasesc in Bucuresti, doar in Timisoara, de pe . Poti sa-ti faci tu o cultura de asemenea viermi, ca sa ai tot timpul la dispozitie hrana vie.
De greieri chiar ca nu am auzit sa se gaseasca pe undeva, doar la vara sa-i capturezi din natura,dar numai de pe pajisti de la mare inaltime si virgine, pe unde nu s-a dat cu insecticide sau alte prostii.
Poti sa cauti aici http://www.reptishop.ro/index.php?id=stoc&cat=0
|
 |
|
Sarbatori fericite si La multi ani la toata lumea.
Sa fac rost de terariu si de toate accesoriile a fost destul de usor, cu soparla a fost ceva mai greu dar s-a rezolvat cu bine prin amabilitatea unor persoane foarte binevoitoare si saritoare sa ma ajute, din Timisoara, carora le multumesc.
De azi sunt posesorul unei soparle agama cu cap rosu ,adica agama agama.
Sunt incepator in acest domeniu, dar sper sa ma descurc destul de onorabil.
Am sa revin cu poze.
|
 |
|
Imi pare rau dar s-au dat .
|
 |
|
As dorii sa stiu de unde se pot cumpara soparle exotice de dimensiuni mici sau mijlocii, de la magazine sau diverse persoane? Orice informatie este foarte utila. Multumesc.
|
 |
|
Ti-am trimis un PM, astept vesti si poze!
|
 |
|
Furtunele se curata cu ajutorul unui dispozitiv format dintr-un fir de guta mai gros de 1.7m avind la capat o periuta mica ca cea de spalat sticlele.
Filtrul poti sa-l speli dar numai cu apa din acvariu,nu cu apa de la robinet,dar nu foarte insistent.
|
 |
|
Materialul filtrant la pachete mari este foarte bun, atit ca trebuie sa-l tai dupa dimensiunea care o doresti, mai poti folosi si filtru de hota de bucatarie, este acelasi material.
|
 |
|
Costa 13 ron la Cora Pantelimon si bineinteles au de diverse dimensiuni.
|
 |
|
Cea mai buna metoda este scula cu sirma otelita sau un cablu de guta gros(1.5-2mm), depinde de firma producatoare, care are lungimea cam de 1.70m, dar sa cumperi produsul care are periuta cu o marime mai mare decat iti recomanda producatorul pt dimensiunea de furtun pe care il ai la filtrul exterior. Pentru o curatare cit mai buna sa introduci dispozitivul in furtun si dintr-o parte si din cealalta parte ,alternativ.
|
 |
|
Rezolvat, se poate inchide.
|
 |
|
Sunt 2 modele AquaStar si AquaPro. Daca zici ca are in dotare un filtru mai mare si trebuie sa aiba si la baza acvariului un chenar din plastic negru si capacul de culoare neagra, atunci este AquaPro.
|
 |
|
Este cumva unul din tipurile de acvarii de la Eheim care se gasesc il Hornbach ? Care din ele, cel mai ieftin sau varianta mai scumpa? Merci.
|
 |
|
Donez 1 pereche Herotilapia multispinosa(8 cm).
|
 |
|
Donez 2 exemplare de tilapia, se poate sa fie pereche, pestii sunt ca acestia LINK
Sandu: ti-am editat toata adresa aia lunga. In general e mai bine sa treci asa spre a fi mai usor de deschis pagina.
|
 |
|