[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: zappii
Forum Index » Profile for zappii » Messages posted by zappii
nu stiu ce se poate face pe forumu asta pt k uni dau anunturi complet aiurea spun k vad ; fac schim; doneaza: da peste 2 min se razgandesc totusi ar trebui luata o amsura pt k eu si nu numai eu sunam k prosti si omu ne tine de vb spune tot despre el si apoi spuine: - vai uite a murit sau iaute sa imbolnavit sau nu il mai dau k imi e drag de el.......... mi si miiiiiiiiiiiii de scuze k sa ce sa consum creditu aiurea sunt copil nu am cum sa imi fac abonament sa il plantesc eu ma multumesc q ce am .... dak se poate sa se ia o masura pt chestia asta !! imi cer sc vreau sa SCRIE SI CEI CARE AU MAI PATIT DASTEA !!
uite care e treaba am eu 2 feluri de criptocorina dar nu stiu ce fel de criptocorina!! dak e intra pe id zappii_blade_junior
un fel de criptocorina este cerata asa q frunza k de liliac!! foarte mare si f frumoasa!! si mai am o rasa lunguiata si subtire si q putin rosu pe ea!! dak te in nu ezita sa intri pe mn sau sa ma suni 0726664231 florin ne intelegem noi;)
vand 5 astronotusi 3 albi 1 normal q verde spre negru si portocaliu si altu portocali mult si putin verde pret negociabil 0726664231 sau pm;)
vanmd 5 tilapia bn intretinuti crescuti pe fix carne pureci ....etc pret negociabil detali pe pm 0726664231
cum spuneam vad pompa 1400L/H mai multe detali pe pm pret negociabil folisita f putin
donez plante de suprafata doritoari se vor deplasa pana la crangas la metrou 0726664231 cantitate mare sau mik cum doriti!!
accept plante mopani pesti si bani sunt diferite marimi
0726664231 pm zappii_blade_junior
sc pt iesirea nervoasa dar eram putin suparat!! sa rezolvat
rog sa se inchida topicul
bai frate sa lasat id acolo!! nu mai va bateti capu sa scrieti aici!! pt k e un prieten si nu am apuc eu sa ma fac posta!!!asa k intrati pe id ala sau cereti nr de tel
dak ai putea sa dai mai multe informatii despre oscar ar fi super!! ce manaca!! q ce ai probleme la el dak ai!!(ma refer nu manaca de la suprafata manaca plantele sare din apa etc) si cum a fost crescut!!!! bafta
vand 3 hamteri q tot q cusca!! topogane casute etaj !!!astept un pm
iti pot oferi niste nucus criptocorina si un pui de echinodorus roscat astea sunt plantele de dat
pesti niste jandarmi depunatori!! niste guramii albastri 2 fete
mari (talie mare) 1 baiat pitic(talie mik) si niste pui de scalari negri clasici 5 cm-8-9 cm!! astept un pm de la tn
cum spuneam cumpar un porcusor de guinea !!as dori totusi sa fie latos sau cel putin sa aibe varteje pe el !!dak nu se poate accept si cv obijnuit
!!
nu am pisik dar te pot incuraja!! pt k la tara am o pisik care creste si iepuri si alti pisoi!! are 4 pisoi ai ei 2 iepuri la 1 luna si 3 pisoi mai mari k pisoi ei !!
ms mult!! raman dator
asta iararna am cumparat 5 oscari 2 i-am dat ,ai am 3 exista posibilitatea sa se imperecheze??cum ii pot recunoaste ??si in cat timp ajung ei maturi eu i-am crescut q carne pui si vita rame si melci negri!!si au crescut destul de rpd cum imi dau seama dak am si fete si baieti?? ce temperatura le trebuie pt imperechiat ??
cumpar acvariu de 200 l sau putin mai mare sau mai mic aspt oferte pe mess...la id ady_beny
cumpar 1 fata de betta pot oferi bani pesti sau plante!!!
:foto: as dori si poze dak se poate!! zappii_blade_junior
dak se poate sa imi doneze cineva o fetita de nigro albino as fi recunoscator!!

Forum Index » Profile for zappii » Messages posted by zappii
Go to: