nu stiu ce se poate face pe forumu asta pt k uni dau anunturi complet aiurea spun k vad ; fac schim; doneaza: da peste 2 min se razgandesc totusi ar trebui luata o amsura pt k eu si nu numai eu sunam k prosti si omu ne tine de vb spune tot despre el si apoi spuine: - vai uite a murit sau iaute sa imbolnavit sau nu il mai dau k imi e drag de el.......... mi si miiiiiiiiiiiii de scuze k sa ce sa consum creditu aiurea sunt copil nu am cum sa imi fac abonament sa il plantesc eu ma multumesc q ce am .... dak se poate sa se ia o masura pt chestia asta !! imi cer sc vreau sa SCRIE SI CEI CARE AU MAI PATIT DASTEA !!
uite care e treaba am eu 2 feluri de criptocorina dar nu stiu ce fel de criptocorina!! dak e intra pe id zappii_blade_junior
un fel de criptocorina este cerata asa q frunza k de liliac!! foarte mare si f frumoasa!! si mai am o rasa lunguiata si subtire si q putin rosu pe ea!! dak te in nu ezita sa intri pe mn sau sa ma suni 0726664231 florin ne intelegem noi;)
bai frate sa lasat id acolo!! nu mai va bateti capu sa scrieti aici!! pt k e un prieten si nu am apuc eu sa ma fac posta!!!asa k intrati pe id ala sau cereti nr de tel
dak ai putea sa dai mai multe informatii despre oscar ar fi super!! ce manaca!! q ce ai probleme la el dak ai!!(ma refer nu manaca de la suprafata manaca plantele sare din apa etc) si cum a fost crescut!!!! bafta
iti pot oferi niste nucus criptocorina si un pui de echinodorus roscat astea sunt plantele de dat
pesti niste jandarmi depunatori!! niste guramii albastri 2 fete
mari (talie mare) 1 baiat pitic(talie mik) si niste pui de scalari negri clasici 5 cm-8-9 cm!! astept un pm de la tn
nu am pisik dar te pot incuraja!! pt k la tara am o pisik care creste si iepuri si alti pisoi!! are 4 pisoi ai ei 2 iepuri la 1 luna si 3 pisoi mai mari k pisoi ei !!
asta iararna am cumparat 5 oscari 2 i-am dat ,ai am 3 exista posibilitatea sa se imperecheze??cum ii pot recunoaste ??si in cat timp ajung ei maturi eu i-am crescut q carne pui si vita rame si melci negri!!si au crescut destul de rpd cum imi dau seama dak am si fete si baieti?? ce temperatura le trebuie pt imperechiat ??