[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sasha
Forum Index » Profile for sasha » Messages posted by sasha
Am vazut tetraodoni zilele trecute la petshopul de la Razoare.
Ai pm
sau ii propui un terariu...o sa ii miste ceva sub podea si scapi de problema apei.
ai pm
huuh...mi-a mai venit inima la loc.
Eram aproape sigura ca l-am omorat.
Multumesc mult pentru promptitudine si pentru raspuns
Am cumparat un anubias acum ceva timp...era legat cu un elastic inestetic de o piatra... dupa ce m-am documentat pe forum si pe net am decis sa il leg cu ata de un lemn. Toate bune si frumoase planta a dat frunzulite.
Problema e ca azi sub ochii mei un callistus a mancat o bucata zdravana de ata Are vreo sansa sa digere/elimine chestia aia? Pot sa il ajut cumva?
Eu ma gandeam sa-i intrebi daca stiu ceva de curierat/modalitati de transport, ca doar cu asta se ocupa si ar trebui sa stie macar daca exista sau nu asa ceva.
Nu stiu, imi pare rau
Dar poate stie vreun administrator... sau... ai incercat sa intrebi la pet-shopurile din Suceava? Ca poate isi aduc o parte din pesti si de prin zona asta... sau poate au vreo idee...
Nu am poze cu ei, dar ambii au 3-4 cm. Praslea (albino) e de la Viviparu` si e un pic mai mic (imi fac autocritica ca l-am subestimat pe cel pe care il aveam deja), dar in ritmul in care mananca...ori e obsedat de curatenie ori vrea sa il depaseasca pe celalalt rapid. Sunt voalati amandoi si sunt o incantare pentru ochi cand isi desfac aripioarele.
Au avut o scena scurta de "dans" in spatele unei buturugi cand s-au intalnit prima data, dar de atunci se evita. Atunci un callistus a aparut in zona si pentru prima data ancistrusul pe care eu il stiam sperios s-a apucat sa alerge callistusii prin acvariu (cred ca se dadea mare in fata lui Praslea :-) ). Nici unul dintre ei nu are inca spini pe langa operculi si nu si-au delimitat teritoriul. Le-am dat niste spanac oparit dar... spre surprinderea mea callistusii l-au apreciat mai mult decat ei (a se citi..l-au imprastiat in tot acvariul).
Iar cu nuca...o sa incerc sa o pun intreaga si daca nu o impart, o sparg in 2 jumatati...
Multumesc ca m-ai linistit in privinta evitatului
De o zi e la mine in acvariu :-)
Cred ca se simte bine ca mananca intr-una - a terorizat bietul pomacea care in viata lui nu a avut cochilia asa curata.
Am insa o intrebare legata comportamentul ancistrusilor. Cand sunt 2 intr-un acvariu n-ar trebui sa stea oarecum impreuna? Ca ai mei se cam evita prin acvariu, iar daca se intalnesc Praslea (albino) o sterge rapid din zona.
Daca le aduc si o nuca de cocos se vor bate pe ea sau o vor imparti frateste? (amandoi sunt puiuti)
e superb!!
multumesc mult
@viviparu
ai pm. da-mi un telefon. as vrea sa ne intalnim azi.
@ radu_luchian
O sa-l supraveghez ca pe butelie :-)
Ma intreb daca sunt mai sensibili la hrana, apa sau colocatari...
Multumesc mult pentru atentionare.
Se pare ca se inteleg... Ai gasit vreun Praslea printre ei?
@radu_luchian
Multumesc pentru raspuns. O sa incerc...
Sunt solzi sau pete? (mie mi se par solzi)
Si...puncticelele albe de pe coada sunt numai in poza sau si in realitate? Ca daca sunt si in realitate mie imi seamana a inceput de gris....
E posibila imperecherea intre ancistrus voalat albino si ancistrus voalat normal?
A incercat cineva?
M-ar interesa unul de vreo 2-3 cm ptr ca atat are cel pe care il am deja in acvariu si nu as vrea sa fie intimidat de cel nou venit.
Preturile nu le stiu nici eu, dar pe voalatul meu normal am dat 6.5 RON (65.000) acum vreo luna.
Cu imperecheatul mai intreb...ca poate a mai incercat cineva...
Exista vreo sansa ca la maturitate sa se poata imperechea cu ancistrus voalat normal (ca cei cumparati de Antoniot din Drumul Taberei)?
Daca da...ai cumva si vreun exemplar mai mic (de vreo 2-3 cm)?
ce i-ar fi putut determina moartea brusc? Toti ceilalti sunt vioi asa cum era si el ieri...De batranete nu poate fi vorba ca sunt toti pui.

Forum Index » Profile for sasha » Messages posted by sasha
Go to: