[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bogdangh
Forum Index » Profile for bogdangh » Messages posted by bogdangh
scuze de mesaje si rog administratorul sa-mi stearga postarile, daca puteam o faceam eu.
numai bine
scuze de mesaj
am revenit dupa o perioada mai indelungata si nu mai stiam daca mai am acelasi cont, vad ca galeria foto mi-a disparut, trebuie s-o postez din nou.
test
Eu nu am mai avut rabdare sa strang cereri si am comandat tld830 de 38W (merge la Juwel 300, 240, parca si Panorama 200). Asa ca cine este interesat, am sa-l servesc cu placere, pentru ca n-am ce sa fac cu 25 de bucati. Dar oricum mai trebuie sa astept pentru ca deabia ieri am facut comanda si termenul de livrare este cuprins intre 2-6 saptamani . Tuburile astea au o lungime de cca 1047 mm si nu le gasesti in magazine nici cu politia. Doar cele de la Hagen dar te sparg la buzunar, si sa fiu sincer nici nu prea imi place ce lumina redau. Oricum hagen-ul pentru acvariile plantate recomanda doar 3 tipuri Power-Glo, Aqua-Glo, sau Flora-Glo. Din aceste modele am incercat doar Aqua-Glo, la care am renuntat dupa doua zile de utilizare, pentru ca nu-mi placea deloc lumina pe care o reda. Mi-a foat frica sa mai cumpar desi asi incerca si un Flora-Glo pentru ca are lumina mai calda.
Deci cine vrea 38w tld830 sa spuna
Am sa incerc data viitoare cu fungistop de la tetra, cica ar fi recomandat si impotriva ciupercilor care ataca icrele. Am insa o alta intrebare care s-a nascut in urma spuselor tale, cum sa indepartez icrele nefecundate, o metoda eficienta adica, pentru ca eu stau cam prost la capitolul rabdare. Tu cum ai reusit, cu penseta? nu inebunesti? parca ai fi numaratul oilor, mi-e ca adorm pe acvariu si tot nu reusesc sa le scot pe toate. .
ai folosit vreodata vreo solutie impotriva acestor ciuperci?, care ar fi solutia?
cum se modifica un mesaj deja postat, ca pe forumul vechi parca era un buton EDIT?
Salut,
am incercat pana acum de doua ori sa inmultesc aceasta specie si am esuat de fiecare data. Aceeasi problema de fiecare data...dupa eclozare la 2-3 ore mor toti alevinii, nu-i apuca dimineata, pentru ca depunerea are loc in zorii zilei si pana la 12 noapte eclozeaza, ultina data cred ca aveam in jur de 400-500 sute de alevini, si, de necrezut, au murit toti in cateva ore. Mentionez ca acvariul era ciclat, temperatura constanta la 27 grade Celsius, duritate 6-7 gH, ph 7, tot ceea ce cred eu ca i-ar fi putut afecta in limite normale... Am citit pe forumul vechi, cineva acolo zicea ceva de adaugarea obligatorie a unui antifungic dupa depunere. Stie cineva ceva in legat de asta?
De ce imi mor nou nascutii .

Forum Index » Profile for bogdangh » Messages posted by bogdangh
Go to: