[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sorin_rec
Forum Index » Profile for Sorin_rec » Messages posted by Sorin_rec
De unde ?Doar atat?Ma gandeam sa merg la o firma care se ocupa cu incarcatul recipientelor sa vad ce gasesc la ei.Cam care ar fi cea mai mica butelie si binenteles si pe care sunt sanse sa o gasesc?
Cu astfel de subiect care nu se refera la pet cu drojdie cred ca suntem off
LooSeR -da asta este dimensiunea dar capacul nu imi permita sa mai pun si suporti ,voi lipi firele chin nu gluma dar incerc sa fac ce pot.
Multumesc !!!
Multumesc domnule chitron dar daca dumneavoastra gasiti ceva plante prin Galati .....si eu am scris lamai nu "lamii".
Aici este un loc unde se inteleg oamenii ...nu unde sa comenteye din cate stiu .
Multumesc frumos !!!!
Chiar nu poate nimeni sa ma ajute cu plante?
Sunt si eu interesat de 3-4 melci ,ma puteti ajuta?
Nu ma mai poate ajuta nimeni cu ceva plante?
Oricum va multumesc tuturor pentru amabilitate si poate in timp se mai gasesc ceva plante pe la unii colegi.

Va multumesc!!!
Multumesc constr_acv.
Ma mai poate ajuta cineva va rog !!!
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu plante?Inafara de ''lamai'' ca am si se dezvolta enorm de bine..pot zice ca la o perioada de...tai si arunc din el.

Va multumesc mult de tot!!!
Si la mine se incing balast-urile iar neoanele se incalzesc si la mine cred ca e ceva normal.
Eu am avut cred toate combinatziile.Am avut neonul fara protectie la picioruse...dupa o perioada ....buuuum.Am pus alt neon dar la capete am facut o izolatzie din silicon si a tzinut pana l-am schimbat eu(mult oricum,incepuse sa lumineze ma slab).Acum am geam de protectie si nu ma mai doare capul deloc

Forum Index » Profile for Sorin_rec » Messages posted by Sorin_rec
Go to: