[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sorel777
Forum Index » Profile for sorel777 » Messages posted by sorel777
Spala filtrul intai. Dar vezi sa nu speli elementele de filtrare in apa fierbinte la chiuveta ca se duc dracului coloniile de bacterii denitrificatoare.
Spala-le in apa din acvariu , un 25% pe care apoi oricun o arunci si o inlocuiesti, si ajuta-le cu Sera Nitrivec.
Apoi fa schimburi zilnice de apa : 25%.
Apa proaspata sa stea 2 zile intr-un vas deschis ca sa scapi de clor, si eventual pui Sera Aquatan sau Tetra Aquasafe.
Si pune plante, ca ele te ajuta mai mult decat iti imaginezi.
Intr-o saptamana , max. 2 vei vedea rezultatele.
Apoi continua sa cureti filtrul mai des, chiar saptamanal daca este nevoie.
Pentru ca este scumpa
Nu cred sa fie probleme, cat timp nu trebuie sa ridici temperatura peste 30 grade la discusi :

Trichogaster leeri

Temperatura : 23ºC - 30ºC
pH-ul apei : 6,5 - 7
Duritatea apei : 8dGH - 10dGH
Mai este de actualitate cererea ta ?
Scuze, nu am fost atent.
MARELE ALB wrote:Tu ai vazut vreodata pesti cu ochiu' scos de cite un betta? Ai vazut vreodata un betta "dormind" in stilu' lor pe cite o frunza de Ceratopteris si smulgind efectiv ochiu' vreunui guppy care trecea si el p-acolo?

Poate ai tu niste samurai de moda veche. Eu am un mascul de betta de 1 am, care doarme exact cum spui tu 20 de ore din 24, si caruia i se plimba pe la bot 5 pui de black molly pe care ii ignora complet.
Discus_men wrote:Cu regret va parasesc(stiu ca uni dintre voi se vor bucura,dar :stramba: cui ii pasa).

Eu sunt mai nou pe acest forum, dar indraznesc sa imi dau cu parerea : NICI O PIERDERE.
Am citit detaliile de la adresa data . Hm, pai tu vrei sa iei 3 pui de discus cu 200 000 lei ? Asta-i pret de 1 pui de 2-4 cm.
alina_g wrote:Daca vrei sa-i pastrezi frumosi si sanatosi, nu trata apa cu medicamente atata timp cat pestii nu sunt bolnavi !!!

Fa ce te sfatuieste alina_g ca are dreptate.
In plus pune substrat, plante multe, cicleaza cum trebuie acvariul si nu vei avea nevoie de tratamente.

Vezi : http://www.acvariu.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=78&Itemid=29

Forum Index » Profile for sorel777 » Messages posted by sorel777
Go to: