Message |
|
inca mai sunt
|
 |
|
Mie mi se par din start dimensiunile nepotrivite: am avut ceva asemanator si nu puteam sa ii pun un capac prefabricat, nu se gasea decat la niste dimensiuni standard.
Cel mai bine mergi intr-un petshop mai mare sau in vestitul Hornbach si studiezi si acolo oferta si modul de constructie al acvariilor de fabrica.
|
 |
|
am dat pana acum cateva zeci, dar mai sunt inca muuulti de dat
|
 |
|
Vandut
Se poate inchide
|
 |
|
Te referi la cofixul cu care se repara si schiurile?
|
 |
|
Am reasamblat filtrul dupa ce l-am curatat si am gasit fisura. De fapt fisurile  sunt cate una in fiecare colt, cam unde este linia de la "Main Body Enclosure" in poza de mai sus. Sunt practic invizibile cat timp merge filtrul. Cand il opresc, pe acolo apar broboane de apa.
|
 |
|
Am reasamblat filtrul dupa ce l-am curatat si am gasit fisura. De fapt fisurile  sunt cate una in fiecare colt, cam unde este linia de la "Main Body Enclosure" in poza de mai sus. Sunt practic invizibile cat timp merge filtrul. Cand il opresc, pe acolo apar broboane de apa.
|
 |
|
Nu cred ca se vede fisura in poza, este f. mica. Este cam unde vinde linia de la "Main Body Enclosure" din desenul dat exemplu.
Cred ca in seara asta o sa ma apuc sa il mai studiez sa vad ce se intampla.
|
 |
|
Il am de 1 an.
Nu imi dau seama cum s-a fisurat, am gasit-o cand a inceput sa bolboroseasca (trage aer pe acolo)
|
 |
|
Se vinde un filtru extern SUNSUN 303B
Are o mica problema: o fisura de 1cm in canistra.
3 compartimente de filtrare, 1400 l/h, 35W, UV-C 9W
Este complet, cu toate accesoriile, un sertar cu inele ceramice si un sertar cu bureti.
pret: 150LEI
ym naelaurentiu
tel 0723614021
|
 |
|
Am de dat cateva zeci de pomaceea.
Cine ii vrea vine sa ii ia, sau ne intalnim pe traseul meu.
ym naelaurentiu
tel 0723614021
|
 |
|
Am folosit pana acum cateva zile un filtru extern SUNSUN 303B si incepuse sa bolboroseasca.
L-am luat la puricat si am gasit o mica fisura in galeata. Cum se poate repara?
|
 |
|
am primit si prima oferta dar trebuie sa gasesc si o solutie sa mut pestii in altceva, sa imi cumpar unul mai mic
|
 |
|
Deoarece ma mut, vand un acvariu de 200L: 105x45x45, sticla de 10, fund dublu.
Cine il vrea, da cat vrea pe el si vine sa il ia din zona Turda/1Mai.
Bonus ceva ancistrusi si valisneria.
tel 0723614021
ym naelaurentiu
|
 |
|
nu mai vrea nimeni ancistrusi? haideti ca mi se umple acvariul
|
 |
|
up
|
 |
|
2 masculi maricei (aproape adulti) 13RON/bucata sau 25 lei amandoi
|
 |
|
Am cateva generatii de ancistrusi de la 1-2cm la 7-8cm.
Preturi in functie de marime: de la 2 lei aia mici la 15 lei (mascul maricel)
|
 |
|
am un nucus care a crescut prea mare. partea superioara o dau pentru 10ron cui vine sa o ia
Hygrophila corymbosa 'Angustifolia' sau salicifolia cum il stiu unii
|
 |
|
up
|
 |
|