[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bogdancornea
Forum Index » Profile for bogdancornea » Messages posted by bogdancornea
De exemplu am gasit Mini Siporax la Nevertebrate.ro pe situl lor la 270 de grame , saculetii respectivi se muleaza in locasul unde intra cele 2 filtre mici de la Tetra , se poate improviza?
Super

Iti multumesc deocamdata pentru ajutor, am sa ma duc sa caut din cele specificate de tine si vad ce pot face, Multumesc
Super tare

Ai vreo poza sau denumire la asa ceva ? maine ma duc sa cumpar daca gasesc in PetShop sau online
Salut

Da filtrele asa au fost doar cu burete , cel mare are 4 bureti , se poate face ceva? sau adauga ceva in ele ?

Am tot vazut tot felul de postari pentru Tetra IN 600 Plus dar nu vad ceva special sa puna in buretii respectivi.
Bacteriile grabesc ciclarea asai?
Ai putea sa imi recomanzi ceva ?
Iti multumesc si scuze inca o datac , de pus in acvariu am pus doar Aquasafe si Easy Balance , doar atat
nr2
Buna la toata lumea

Am cumparat un acvariu de 54 L , tin sa precizez ca sunt la nivel de incepator si vreau sa invat cat de mult posibil despre acvaristica.La achizitionarea acavrului am primit un filtru intern de la Aquael , destul de mic dar am mai cumparat unul de la Tetra In 600 Plus. (cred ca este putin prea mare pentru acvariu , sper ca este pozitionat bine , nu este ingropat in pietris )
In data de 18.11.2017 am pus in functiune acavriul , planta este naturala (Echinodorus Mix) , asa mi-a aduc aminte ca se numea cand am cumparato, deocamdata acvariul este fara pesti , din cate m-am documentat as vrea sa il las asa vreo 3 saptamani ( aici as avea nevoie de putin ajutor) , dupa punerea apei in acvariu am adugat AquaSafe 27 ML raportat la acvariu de 54 L si EasyBalance 13,5ML , dupa indicatiile de pe flacon. sper sa fie ok, altceva nu am pus , am dat drumul la filtre si le las sa isi faca treaba, am pus putina mancare exact cat poti sa iei cu 2 degete.
In data de 19 am vazut ca s-a inalbit apa , noapte opresc lumina din capacul de la acvariu si ziua incerc sa o tin doar 8 ore (daca e gresit ceva din ce am zis va rog sa ma ajutati pentru a indrepta lucrurile . Ce ma framanta pe mine , este intrebarea daca apa isi va reveni adica se va face mai clara si mai curata in timp. (mai trebuie pus ceva sau adaugat?).
Am atasat si o poza . Multumesc
A 2 poza

multumesc
Buna la toata lumea

Am cumparat un acvariu de 54 L , tin sa precizez ca sunt la nivel de incepator si vreau sa invat cat de mult posibil despre acvaristica.La achizitionarea acavrului am primit un filtru intern de la Aquael , destul de mic dar am mai cumparat unul de la Tetra In 600 Plus. (cred ca este putin prea mare pentru acvariu , sper ca este pozitionat bine , nu este ingropat in pietris )
In data de 18.11.2017 am pus in functiune acavriul , planta este naturala (Echinodorus Mix) , asa mi-a aduc aminte ca se numea cand am cumparato, deocamdata acvariul este fara pesti , din cate m-am documentat as vrea sa il las asa vreo 3 saptamani ( aici as avea nevoie de putin ajutor) , dupa punerea apei in acvariu am adugat AquaSafe 27 ML raportat la acvariu de 54 L si EasyBalance 13,5ML , dupa indicatiile de pe flacon. sper sa fie ok, altceva nu am pus , am dat drumul la filtre si le las sa isi faca treaba, am pus putina mancare exact cat poti sa iei cu 2 degete.
In data de 19 am vazut ca s-a inalbit apa , noapte opresc lumina din capacul de la acvariu si ziua incerc sa o tin doar 8 ore (daca e gresit ceva din ce am zis va rog sa ma ajutati pentru a indrepta lucrurile . Ce ma framanta pe mine , este intrebarea daca apa isi va reveni adica se va face mai clara si mai curata in timp. (mai trebuie pus ceva sau adaugat?).
Am atasat si o poza . Multumesc

Forum Index » Profile for bogdancornea » Messages posted by bogdancornea
Go to: