Buna la toata lumea
Am cumparat un acvariu de 54 L , tin sa precizez ca sunt la nivel de incepator si vreau sa invat cat de mult posibil despre acvaristica.La achizitionarea acavrului am primit un filtru intern de la Aquael , destul de mic dar am mai cumparat unul de la Tetra In 600 Plus. (cred ca este putin prea mare pentru acvariu , sper ca este pozitionat bine , nu este ingropat in pietris )
In data de 18.11.2017 am pus in functiune acavriul , planta este naturala (Echinodorus Mix) , asa mi-a aduc aminte ca se numea cand am cumparato, deocamdata acvariul este fara pesti , din cate m-am documentat as vrea sa il las asa vreo 3 saptamani ( aici as avea nevoie de putin ajutor) , dupa punerea apei in acvariu am adugat AquaSafe 27 ML raportat la acvariu de 54 L si EasyBalance 13,5ML , dupa indicatiile de pe flacon. sper sa fie ok, altceva nu am pus , am dat drumul la filtre si le las sa isi faca treaba, am pus putina mancare exact cat poti sa iei cu 2 degete.
In data de 19 am vazut ca s-a inalbit apa , noapte opresc lumina din capacul de la acvariu si ziua incerc sa o tin doar 8 ore (daca e gresit ceva din ce am zis va rog sa ma ajutati pentru a indrepta lucrurile

. Ce ma framanta pe mine , este intrebarea daca apa isi va reveni adica se va face mai clara si mai curata in timp. (mai trebuie pus ceva sau adaugat?).
Am atasat si o poza . Multumesc