[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: zax3303
Forum Index » Profile for zax3303 » Messages posted by zax3303
Salut, in ultimele doua saptamani m-am intalnit cu ceea ce se numeste "mucegaiul pestilor" - am avut doi platy cu aceasta boala. Desi am incercat tratament cu verde de malachit (i-am transferat intr-un acvariu carantina), amandoi au murit. Care ar putea fi cauza? Singura modificare adusa acvariului a fost adaugarea unui filtru extern...poate avea legatura sau este doar o coincidenta? Si daca este coincidenta, care ar putea fi cauza bolii?
Are cineva niste pui de platy proaspat nascuti? M-ar interesa 4 pestisori
Multumesc, guys
Salutare, dupa ce iau filtrul extern, cum procedez ca sa se formezw bacterii in el? Il las sa mearga simultan cu cel intern o perioada?
Salutare, incet-incet ma indrept spre un filtru extern - ce recomandari aveti? Capacitate acvariu 126 litri, cu toate acestea m-as uita la un filtru cu o capacitate pentru un acvariu mai mare (in caz de upgrade acvariu in viitor).
Nu am nisip ca substrat, deci nu iti pot raspunde.
Se poate inchide.
Cumpar Eheim Quick Vac Pro
Salut, vinzi aspiratorul separat?
Rundas wrote:
zax3303 wrote:Am pus ieri Filter Medium, sa vedem ce rezolva.
Pana acum, sunt inca vizibile diferite impuritati in apa.
Exista vreun aspirator care doar sa aspire impuritatile de pe substrat / din apa, dar care sa nu traga si apa din acvariu?

Da.

http://pepika.ro/aspirator-eheim-quick-vac-pro-PRF71521000009--p178408.html

Mai ieftin nu gaseai!?
Cam 8 ore
Am pus ieri Filter Medium, sa vedem ce rezolva.
Pana acum, sunt inca vizibile diferite impuritati in apa.
Exista vreun aspirator care doar sa aspire impuritatile de pe substrat / din apa, dar care sa nu traga si apa din acvariu?
Silviu Man wrote:Zi merci ca ai scapat numai cu atit!

Oricum, concluzia e clara: cine nu are nevasta, sa se-nsoare
L-a aranjat mai bine!

Oricum, daca filtrul si-a pastrat colonia de bacterii, nu ar fi o problema mare. Bine ca nu aveai substrat nutritiv, plante, ...

lovitura sub centura! ))))
nu te da batut asa usor, chinul nici nu a inceput )
Ai fost la hb?
Salutare, am scapat de alge, am facut deja doua schimburi de apa, am curatat filtrul (a propos, din bureti a iesit o mizerie fantastica...), am aspirat pietrisul. Problema este ca dupa toate aceste operatiuni, prin apa tot mai plutesc tot felul de reziduri...Ce sfat imi dati ca sa pot sa am o apa curata si clara?
Cum ai reusit? Poza din fata este tot de azi?
S-au dat. Se poate inchide.
Am pus doar anubias si deocamdata sunt prietenosi cu el. Nu am incercat cu alte plante
Adica sa pun hrana verde pentru carasi?
Bine, fie, dar 2 sunt suficiente

Forum Index » Profile for zax3303 » Messages posted by zax3303
Go to: