[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alexu
Forum Index » Profile for Alexu » Messages posted by Alexu
Si cu betta din cate stiu prefera sa stea singuri, nu stiu daca se aplica si la femelele betta acest lucru.
Am avut un betta fan tail si la inceput l-am introdus cu 2 sanitari, ca la inceput ma entuziasmam in loc sa ma interesez, si mi-a terminat sanitari. (Am avut de invatat din asta)
Oricum stiu ca dupa ce a ramas singur a fost super ok, si mi-a trait 2 ani si aproape 2 luni .
Stoicovici wrote:Salutare...astazi am gasit un mascul gupp mort. Pe langa faptul ca era mort avea toate inotatoarele mancate! De ce?

In acvariu am neoni guppy o femela betta care e foarte pasnica velifera si 2 sanitari panda!

Aceeasi problema am avut-o si eu; am avut o femela guppy si statea mereu pe fundul acvariului, nu dadea semne ca ar fi gravida si am scos-o sa o pun intr-un bazin separat, problema e ca dupa o perioada (5 zile) parea ca si-a revenit, chiar manca tot ce ii dadeam si am decis sa o introduc inapoi in acvariu. A doua zi am gasito ciupita de aripioare ceilalti guppy sunt ok, e posibil ca boala sa stea ascunsa o perioada?
Pesti au dimensiunile intre: 8 cm si 10 cm; ii schimb cu alti pesti mai mici sau plante de acvariu.
Unul dintre ei are mustatile de jos rupte (asa l-am cumparat si asa au ramas) insa ambii pesti sunt sanatosi; ii am de aproximativ 6 luni si imi sunt foarte dragi, insa nu am spatiul necesar pentru ei.
Moss-ul arata super in acvariu , Multumesc.

Forum Index » Profile for Alexu » Messages posted by Alexu
Go to: