[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Rolando
Forum Index » Profile for Rolando » Messages posted by Rolando
Buna , am o intrebare . De 2 luni am un acvariu 60x30x30 = 54 L cu gourami si colise . Ca si substrat am doar pietris marunt . As vrea sa imi pun substrat ca sa pot avea plante frumoase ! Care ar fi cea mai buna solutie sa fac aceasta schimbare ? Cum sa procedez cel mai simplu ?
Acvariu : 110 x 35 x 35 si speciile pe care le-as prefera : Aulonocara chilumba , Aulonocara stuargrandi , Labidochromis sp. mbamba, Labidochromis yellow intre astea ma gandesc sa aleg !
Salut , as vrea sa imi fac un tank cu ciclide de Malawi/victoria . Care este dimensiunea minima ( litri )in care se pot creste aceste ciclide ? Se pot creste cu filtru intern sau e recomandat cel extern ? Am auzit ca fac multa mizerie . Orice sfat este bine primit. Multumesc
2 x molly - 6 lei
2 x xipho cu ochii rosii - 7 lei
1 pereche yellow platy - 7 lei
Eu am gourami , colise , platy , xipho , molly si se inteleg bine . Doar gourami-ul galben e mai teritorial ptr ca el creste ceva mai mare .
Buna, sunt interesat de un acvariu cu dimensiunile : 100 x 35 x 45 sau ceva asemanator !!.
Bun , Mersi mult ptr sfaturi baieti . Sper sa iasa treaba buna. O sa incep incet nu ma grabesc . O sa mai postez si poze dupa ce incep . Toate cele bune
Bun , pana aici m-am lamurit . Ii voi creste intr-un acvariu fara substrat si neplantat pana ating marimea de 10 cm. Acum am alte intrebari . Stiu ca apa de la robinet e cam dura , cum pot rezolva sa am " soft water " ? Ce plante sunt rezistente la temperatura 29-30 ? Discusi s-ar putea adapta la un ph de 7 sau 7.5, e neaparat 6 sau 6.5 ?
Blue Stripped sau Red marlboro o familie frumoasa dintre astea 2 modele as vrea sa tin . M.am informat si acum stiu ca nu e bn sa ii tin intr.un acvariu foarte bine plantat. Intrebarea mea este : ce fel de substrat pot folosi ? Astept si alte sfaturi nu doar legate de intrebarile mele . Ms
Buna seara, am si eu niste intrebari legate de intretinerea pestilor discus. As vrea sa aflu toate condi?iile lor de viata. Pot fi tinuti intr-un acvariu plantat ? Schimbul de apa e necesar zilnic ? Vreau sa fiu foarte bine documentat inainte sa încep !!
Super , multumesc mult ptr sfaturi . Imi recomanzi ceva solutie ca sa tratez apa si clorul inainte sa o introduc in acvariu ?
Bun atunci . Vroiam sa fac 2 schimburi pe saptamana dar imi era frica sa nu deciclez acvariul. As vrea sa stiu ce sa nu fac ca sa evit aceasta deciclare.
Salut, as vrea sa stiu daca un acvariu poate fi afectat negativ daca efectuez 2 schimburi de apa pe s?pt?mân? . Acvariul are dimensiunile urm?toare : 60x30x30 = 54 L
Am spatiu ptr un acvariu de 120 x 30 x 40
As vrea sa imi fac un acvariu cu ciclide .Vreau sa stiu toate detaliile ex : volumul minim al bazinului , filtrarea etc. Multumesc !!
Salut b?ie?i , am o problema cu o planta din acvariu . Sunt încep?tor ?i nu prea ?tiu ce e chestia asta care a ap?rut pe planta . Dac? pute?i sa îmi da?i un sfat , ce as putea face ca sa o îns?n?to?esc as fi recunosc?tor .

Forum Index » Profile for Rolando » Messages posted by Rolando
Go to: