Message |
|
Buna , am o intrebare . De 2 luni am un acvariu 60x30x30 = 54 L cu gourami si colise . Ca si substrat am doar pietris marunt . As vrea sa imi pun substrat ca sa pot avea plante frumoase ! Care ar fi cea mai buna solutie sa fac aceasta schimbare ? Cum sa procedez cel mai simplu ?
|
 |
|
Acvariu : 110 x 35 x 35 si speciile pe care le-as prefera : Aulonocara chilumba , Aulonocara stuargrandi , Labidochromis sp. mbamba, Labidochromis yellow intre astea ma gandesc sa aleg !
|
 |
|
Salut , as vrea sa imi fac un tank cu ciclide de Malawi/victoria . Care este dimensiunea minima ( litri )in care se pot creste aceste ciclide ? Se pot creste cu filtru intern sau e recomandat cel extern ? Am auzit ca fac multa mizerie . Orice sfat este bine primit. Multumesc
|
 |
|
2 x molly - 6 lei
2 x xipho cu ochii rosii - 7 lei
1 pereche yellow platy - 7 lei
|
 |
|
Eu am gourami , colise , platy , xipho , molly si se inteleg bine . Doar gourami-ul galben e mai teritorial ptr ca el creste ceva mai mare .
|
 |
|
Buna, sunt interesat de un acvariu cu dimensiunile : 100 x 35 x 45 sau ceva asemanator !!.
|
 |
|
Bun , Mersi mult ptr sfaturi baieti . Sper sa iasa treaba buna. O sa incep incet nu ma grabesc . O sa mai postez si poze dupa ce incep . Toate cele bune
|
 |
|
Bun , pana aici m-am lamurit  . Ii voi creste intr-un acvariu fara substrat si neplantat pana ating marimea de 10 cm. Acum am alte intrebari . Stiu ca apa de la robinet e cam dura , cum pot rezolva sa am " soft water " ? Ce plante sunt rezistente la temperatura 29-30 ? Discusi s-ar putea adapta la un ph de 7 sau 7.5, e neaparat 6 sau 6.5 ?
|
 |
|
Blue Stripped sau Red marlboro o familie frumoasa dintre astea 2 modele as vrea sa tin . M.am informat si acum stiu ca nu e bn sa ii tin intr.un acvariu foarte bine plantat. Intrebarea mea este : ce fel de substrat pot folosi ? Astept si alte sfaturi nu doar legate de intrebarile mele . Ms
|
 |
|
Buna seara, am si eu niste intrebari legate de intretinerea pestilor discus. As vrea sa aflu toate condi?iile lor de viata. Pot fi tinuti intr-un acvariu plantat ? Schimbul de apa e necesar zilnic ? Vreau sa fiu foarte bine documentat inainte sa încep  !!
|
 |
|
Super , multumesc mult ptr sfaturi . Imi recomanzi ceva solutie ca sa tratez apa si clorul inainte sa o introduc in acvariu ?
|
 |
|
Bun atunci  . Vroiam sa fac 2 schimburi pe saptamana dar imi era frica sa nu deciclez acvariul. As vrea sa stiu ce sa nu fac ca sa evit aceasta deciclare.
|
 |
|
Salut, as vrea sa stiu daca un acvariu poate fi afectat negativ daca efectuez 2 schimburi de apa pe s?pt?mân? . Acvariul are dimensiunile urm?toare : 60x30x30 = 54 L
|
 |
|
Am spatiu ptr un acvariu de 120 x 30 x 40
|
 |
|
As vrea sa imi fac un acvariu cu ciclide .Vreau sa stiu toate detaliile ex : volumul minim al bazinului , filtrarea etc. Multumesc !!
|
 |
|
Salut b?ie?i , am o problema cu o planta din acvariu . Sunt încep?tor ?i nu prea ?tiu ce e chestia asta care a ap?rut pe planta . Dac? pute?i sa îmi da?i un sfat , ce as putea face ca sa o îns?n?to?esc as fi recunosc?tor .
|
 |
|