[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mikai
Forum Index » Profile for Mikai » Messages posted by Mikai

Si eu sunt in cautare de un astfel de pietris. Am discutat pe mail cu cei de la AcuaNet (un distribuitor care expune niscaiva sortimente de pietris in Animax si diverse florarii) si le-am solicitat o adresa unde pot veni sa vad toate sortimentele de pietris pe care le au. I-am avertizat ca nu doresc un asemenea produs in cantitati industriale. Eu nu am avut inca timp sa trec pe la ei (cred ca ajung saptamana asta)...dar iata raspunsul care l-am primit:
Stimate domn, Va multumim si noi pentru lamuriri si va informam ca la sediul nostru din Str. Intarea Ecaterina Teodoroiu nr. 8, Sector 1, puteti gasi toate produsele de care aveti nevoie – nisipuri si pietre decorative marca EVIDECOR si multe alte pietre decorative ideale pentru amenajarea acvariului dumneavoastra.Va punem la dispozitie o gama larga de culori si granulatii din care in mod sigur veti gasi ceea ce cautati.
Asadar va asteptam la sediul nostru in orice zi lucratoare intre orele 10.00 – 18.00. Cordial, Echipa AcuaNet

Cineva mentionase aceasta firma chiar pe acest forum (nu mai stiu exact in ce post si cand) cu referire la standul acesteia, pe care-l vazuse la o expozitie. Ulterior isi exprima regretul ca pierduse cartea de vizita primita si nu stia unde sa-i caute...Acum am aflat.
Sper ca este o informatie utila (cum v-am spus, n-am verificat inca la fata locului).
[quote="viviparu'"]
http://pesti.intelsoft.ro/oferta.php/
[/quote:1073d3265d"]
Faptul ca am postat la coltul incepatorului, inseamna ca am inca de invatat lucruri noi. Multumesc pentru oferta, dar stiu de unde imi pot procura pestisorii :-).
Sunt mai mult interesat de un raspuns la intrebarile de mai sus. In special referitor la filtre. Stiu ce exista pe piata (caci se vede cu ochiul liber), dar ceea ce nu se vede, sunt fiabilitatea, zgomotul, puterea curentului de aer, avantajele sau dezavantajele diverselor branduri: Resun, Aquael, Fluval etc.
Salutare tuturor !

In primul rind, ii multumesc lui George ca m-a "reactivat" ca si user :-)

In al doilea rind, vroiam sa cer si eu o parere, acum cateva zile, dar neavand aceasta posibilitate, am luat deja o decizie. Pe scurt: am dat comanda la Animax de un acvariu (L=60, l=35, h=45), cam acum 2 saptamani si jumatate. Am vrut sa le dau un avans, dar m-au refuzat, spunindu-mi ca aceasta dimensiune este pusa oricum pe comanda pentru magazin. M-au sunat acum 3 zile cum a sosit si ca pot veni sa-l iau. I-am intrebat la telefon (inspiratie de moment ?!) ce grosime are sticla si mi-au spus ca este de 6mm cu ranforsari. Am avut dubii ca ar fii ok (mai ales in privinta geamului de jos), asa ca am intrat pe forum si mi-am dat seama ca adevarul este undeva la mijloc. Nu m-am dus inca sa-l iau, pentru ca as fi vrut sa aflu totusi opiniile voastre. Am dat search pe forum si m-a ingrijorat un pic faptul ca nu am gasit referiri la dimensiuni asemanatoare, decat poate 70x40x40, care este totusi altceva. Si pana si acesta din urma, a primit recomandarea de a fii fabricat cu sticla de 8mm.

Intre timp, pentru ca nu am putut posta pe forum si pentru a dormi mai bine noaptea, am dat comanda la altcineva, de unul asemanator, dar cu sticla de 8mm. Masa de acvariu mi-a sosit deja.

In alta ordine de idei:
- ce mi-ati recomanda ca si populatie pentru aceste dimensiuni (ma gandeam la 7 sau 8 neoni + altceva compatibil) ?
- ce filtru imi recomandati ?

Multumesc !

Forum Index » Profile for Mikai » Messages posted by Mikai
Go to: