Salutare tuturor !
In primul rind, ii multumesc lui George ca m-a "reactivat" ca si user :-)
In al doilea rind, vroiam sa cer si eu o parere, acum cateva zile, dar neavand aceasta posibilitate, am luat deja o decizie. Pe scurt: am dat comanda la Animax de un acvariu (L=60, l=35, h=45), cam acum 2 saptamani si jumatate. Am vrut sa le dau un avans, dar m-au refuzat, spunindu-mi ca aceasta dimensiune este pusa oricum pe comanda pentru magazin. M-au sunat acum 3 zile cum a sosit si ca pot veni sa-l iau. I-am intrebat la telefon (inspiratie de moment ?!) ce grosime are sticla si mi-au spus ca este de 6mm cu ranforsari. Am avut dubii ca ar fii ok (mai ales in privinta geamului de jos), asa ca am intrat pe forum si mi-am dat seama ca adevarul este undeva la mijloc. Nu m-am dus inca sa-l iau, pentru ca as fi vrut sa aflu totusi opiniile voastre. Am dat search pe forum si m-a ingrijorat un pic faptul ca nu am gasit referiri la dimensiuni asemanatoare, decat poate 70x40x40, care este totusi altceva. Si pana si acesta din urma, a primit recomandarea de a fii fabricat cu sticla de 8mm.
Intre timp, pentru ca nu am putut posta pe forum si pentru a dormi mai bine noaptea, am dat comanda la altcineva, de unul asemanator, dar cu sticla de 8mm. Masa de acvariu mi-a sosit deja.
In alta ordine de idei:
- ce mi-ati recomanda ca si populatie pentru aceste dimensiuni (ma gandeam la 7 sau 8 neoni + altceva compatibil) ?
- ce filtru imi recomandati ?
Multumesc !