[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Kmeleonuss
Forum Index » Profile for Kmeleonuss » Messages posted by Kmeleonuss
Anca, nu intreb ca sa ma aflu in treaba si nu am de ce sa testez colegii de pe forum.
Am facut afirmatia aceea deoarece am in acvariu si Acei msuli si Acei ngara si nu seamana cu exemplarul din poza. Am cautat si pe google si pe site-uri de specialitate si nu am gasit. Intr-adevar aduce foarte mult cu acei itungi dar nu sunt convins 100%. Unul din motivele pentru care nu sunt convins este acela ca nu am comandat aceasta specie niciodata. E foarte aiurea sa ai in acvariu specii pe care nu le-ai comandat si sa nu stii ce sunt.
Multumesc colegilor pentru opinii.
Acei ngara nu sunt. Ideea este ca sunt negri cu codita jumatate galbena. Acei itungi sunt albastri cu codita galbena. O sa incerc sa ii fac o poza mai la lumina.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu identificarea urmatoarei ciclide
Merci
Inca nu m-am decis cum va arata decorul. Suntem la faza de lipit intaritoare, compartimentare sump si lista de materiale cu care sa il umplu.

pentru silicon vorbeste cu Dan (pepika.ro)

Scuze acum am vazut ca vrei silicon Den Braven si nu Dow Corning.
Am sa il las 3 saptamani. Oricum mai am de luat una alta.
Multumesc pentru informatii. Intre stand si acvariu exista o placa de pal de 18 si material de pus sub parchet (cum este cel verde din imagine) in strat dublu.
Salut, dupa ceva timp am decis sa fac pasul spre un acvariu ceva mai mare.

Acvariu - 150 X 65 X 55 cm - 536 litri. Sticla este de 12 ultraclara, fund dublu de 10.
Stand - 150 X 65 cm din teava rectangulara 40x40x30 vopsit electrostatic
Sump - 100x40x40 (cumparat din hornbach). va fi idendic cu al lui miticalimona
Decor - va fi comandat in Serbia. Intrebare - cat dureaza de la data comenzii ?

Asa arata proiectul la ora actuala

Lucian - suportul a fost facut de cineva care lucreaza la televiziune. Nu stiu multe detalii ca a fost facut prin multi intermediari. A iesit bine dar nu perfect. Este drept dar s-a tras putin la sudura.

Sonic11 si liviuST - la cum a fost facut cadrul am cel putin 2 posibilitati de a prinde balamalele. Ambele presupun parti fixe care vin montate pe placa laterala. Mai departe pot sa montez balama care se deschide de la 180 la 90 (se gasesc in Hornbach) sau sa mai vin cu o placa prinsa de cealalta placa fixa la 90 de grade pe care prind balamalele normale (placa va fi paralela cu laterala).

Continuarea se va face la http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/35133.page#p304133

O sa incerc sa fac update mai des la noul proiect. Standul a fost sudat si vopsit in camp electrostatic. A iesit aproape perfect.
Ieri a fost lipita si sticla. Urmeaza sa fie curatat, sa fie lipite intaritoarele si cutia overflow. Intre timp ma uit dupa decor, pompa, si material filtrant. Decorul vreau sa il fac la aquadecor. Ii rog pe colegii care si-au facut decor in serbia sa imi spuna si mie cat timp a durat.

Sticla folosita este de 12 ultraclara. Fund dublu de 10.
Pestii au fost dati. Se poate inchide.
Se doneaza pestii din poze ( nu stiu ce specii sunt) precum si vreo 10 pui de Pseudotropheus acei ngara ( intre 0,5 cm si 1,5 cm).
Valabil doar in Bucuresti. Detalii pe pm.
Donez 9 pui de Labidochromis Caeruleus (2-3 cm - unul este pe la 1cm).
Se ridica din Drumul Taberei. Valabil doar in Bucuresti.
Detalii pe pm
nu cred ca este vorba de "magarii". Pur si simplu cred ca s-au incurcat pungile sau asa au venit de la importator. Avand in vedere ca aveau in jur de 3 cm cand au venit nu puteam sa imi dau seama daca sunt pestii comandati de mine. Asta e, macar sa stiu si eu ce am in acvariu
Pestii din poza 2 si 3 au in jur de 6 cm (sunt luati din cluj - magazinul cred ca banuiti care este) iar cel din poza 1 cam 3 cm.
Pestii din Poza 2 si 3 mi-au fost vanduti ca fiind Aulonocara eureca. Nu par a fi.
3
2

Forum Index » Profile for Kmeleonuss » Messages posted by Kmeleonuss
Go to: