Buna ziua.
Abia ce mi am facut cont aici la voi si m am minunat de ce am vazut pe aici.
Am in plan sa mi fac un alt acvariu. Acvariul va avea in jur de 120 l. Perimetrul disponibil ar fi lungime 98cm/ latime 36 cm/ inaltime 33-35 cm. Mi as dori foarte mult sa fac si un decor 3d, nu foarte mult iesit inafara dar sa fie ceva...
As vrea niste indicatii incepand de la zero. Doresc sa cumpar sticla, silicon. Am un silicon luat de mai de mult den braven transparent dar am inteles ca ar fi mai indicat sa folosesc un silicon negru.
La acest volum de apa, ce grosime sa aiba sticla?
Legat de sticla stiu ca e float, clear float...care ar fi diferenta intre ele si de ce as avea eu nevoie.
Legat de filtrare: Nu doresc sa cheltuiesc foarte multi bani as dori sa merg pe filtrare extern si pe produsele de la sunsun. Am vazut ca sunt mai multe modele, tipuri. Sunsun de 1000l/h, 1400l/h.
Sunsun 1000l/h model HW-302 sau HW-402A
SAU
Sunsun 1400l/h model HW-303A , HW-403A , 303B sau 403B
Care dintre acestea imi recomandati pentru acvariul ce l voi construi? Astept si alte indicatii legate de alte filtre externe... sunt deschis numai sa nu depaseasca suma de 350 le-400lei
In acvariu vor sta ciclide... acum stau ingramadite intr un acvariu de 60 l... stiu ca nici 120 l nu e indicat dar mai mult nu pot, pentru ca nu am unde sa l pun.
Acesta este acvariul care l am acum si acestia vor fi locatarii noului acvariu. Noul acvariul va ocupa acelasi loc in care e pozitionat acest acvariu.