[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tmarchelov
Forum Index » Profile for tmarchelov » Messages posted by tmarchelov
nu stiu daca se observa dar acvariu meu este in hol si nu prea mai am loc de inca o sticla ...mersi de sfaturi, idee...astept pana maine sa iau o perfuzie...
si osa opresc co2 pana maine
mam gandit si eu la asta dar nu am mai avut bani...am dat vreo 80 de lei in total pe plante,furtun,robineti,valva,bicarbonat,acid citric..etc
mai ramasesem cu 2 lei in buzunar...poate maine daca fac azi tips...zimi daca ti se pare ok la prima vedere
Update
am mai pus ceva plate si am adaugat o instalatie de Co2 cu bicarbonat si acid citric...
nu am numarator de bule si nici din ce sa fac nu am avut
credeti ca ajunge cat co 2 intra asa numai la prima vedere?

Colant voi pune saptamana viitoare(mia promis cineva o bucata neagra). Vegetatia va veni si ea mai multa in timp.
As dori eu 5 -6 fire.problema e ca azi sunt la munca.
Crezi ca imi poti pastra pana maine? Ma sui calare pe bicicleta si vin sa le iau de unde vrei tu
poza e facuta cu telefonul...nu detin aparat foto performant
60 L,neon 15 W,filtru interior de 120 L(700l/h),incalzitor 50 W

2 scalari
2 xifo
2 hoplo
2 guppy
7 neoni
3 melci asasini
o puzderie de melci de substrat
si 6 RCS care de cand i-am luat nu iam mai vazut...sa-u ascuns asa de bine ca daca vad unul pe zi e super
Superb!
Dupa cum spune si titlul doresc sa ajung posesia unor fire de hemianthus cuba.
are cineva?
Arata super ! Felicitari pt. proiect.
Imi place ca in reflexia monitorului de pe acvariu se bede imaginea forumului deschis ;))
Inca nu ma consider acvarist in toata puterea cuvantului,deci sunt safe dar alde "batranii" de pe aici au cam Incurcato )
Si ce dnezau manca o bazdaganie dasta ? ;))
avariu L * l * h ?
parametri apa ?
substrat?( cat ? de care?)
decoruri?
plante?(daca ai)
filtrare?
temperatura?
Va rog, nu va certati din cauza mea (un noob) ,nu am stiut de acea regula(greseala mea ca nu am citit mai intai regulile).
Sper ca greselile noastre a mea si a domnului "cfrtiraj" sa fie trecute cu vederea in timp si sa ne putem ajuta unii pe altii fara a ne "supara"
stiu! apa e tulbure, poza e neclara,substratul e albastru, dar asta e ...iti multumesc pentru plante
Ape limpezi Mihai si multumesc pentru plantute
Sper ca "ninja-laul" sa te servesca cu sange rece

Se poate inchide( ma rugat mihai)
le-as dori eu..iti dau eu un melc asasin
Ms, rog moderatorii sau admin sa stearga thread-ul

by koala: Nu se sterge nimic. Se editeaza si se avertizeaza userii... ca sa stie unde au gresit. Topic closed!
Domnule "cfrtriaj" te-am deranjat cu ceva personal de ma insulti?
Stie cineva unde gasesc Daphnia? La preturi ok? Ca pe unde am vazut am vazut la 25 lei 100 g
Nu stiu rubrica exacta in care sa intreb si in plus sunt de pe mobil si abia reusesc sa ma invart peaici
Ms ,ms...ape limpezi si voua

Forum Index » Profile for tmarchelov » Messages posted by tmarchelov
Go to: