nu stiu daca se observa dar acvariu meu este in hol si nu prea mai am loc de inca o sticla ...mersi de sfaturi, idee...astept pana maine sa iau o perfuzie...
si osa opresc co2 pana maine
mam gandit si eu la asta dar nu am mai avut bani...am dat vreo 80 de lei in total pe plante,furtun,robineti,valva,bicarbonat,acid citric..etc
mai ramasesem cu 2 lei in buzunar...poate maine daca fac azi tips...zimi daca ti se pare ok la prima vedere
Update
am mai pus ceva plate si am adaugat o instalatie de Co2 cu bicarbonat si acid citric...
nu am numarator de bule si nici din ce sa fac nu am avut
credeti ca ajunge cat co 2 intra asa numai la prima vedere?
poza e facuta cu telefonul...nu detin aparat foto performant
60 L,neon 15 W,filtru interior de 120 L(700l/h),incalzitor 50 W
2 scalari
2 xifo
2 hoplo
2 guppy
7 neoni
3 melci asasini
o puzderie de melci de substrat
si 6 RCS care de cand i-am luat nu iam mai vazut...sa-u ascuns asa de bine ca daca vad unul pe zi e super
Va rog, nu va certati din cauza mea (un noob) ,nu am stiut de acea regula(greseala mea ca nu am citit mai intai regulile).
Sper ca greselile noastre a mea si a domnului "cfrtiraj" sa fie trecute cu vederea in timp si sa ne putem ajuta unii pe altii fara a ne "supara"
Stie cineva unde gasesc Daphnia? La preturi ok? Ca pe unde am vazut am vazut la 25 lei 100 g Nu stiu rubrica exacta in care sa intreb si in plus sunt de pe mobil si abia reusesc sa ma invart peaici