Filtru intern Resun,la care mai am o rezerva filtrare noua cu material filtrant,furtunas pentru bule de aer cu robinet,debit 500L/ora- 50 Ron
Aspirator Eheim,pentru curatare substrat-100 Ron
am uitat sa mentionez...ambele sunt second si au incluse mediile filtrante si sunt si apropiate la pret...nu stiu la care sa ma hotarasc...multumesc pt sfaturi
am un acvariu de 180L populat cu beta si neoni si o pereche de xifho...si as dori achizionarea a unuia dintre filterele externe mentionate in titlu...iinsa nu stiu ce ar fi mai bun.Am vazut ca pe aici parerile sunt impartite...cine ma poate ajuta cu o parere ? Nu le prea am in domeniul asta...sunt la inceput de drum....multumescnl7iz
Ma numesc Claudiu si de putin timp m-am apucat de acvariu...din intamplare ce e drept.M-am procopsit acum vreo jumatate de an cu un acvariu de 60 de litrii gata plantat si populat de a fostii chiriasi...care trebuind sa se mute nu mai puteau lua si acvariul dupa ei.L-am luat la mine si incet incet m-a cucerit.Mai avusesem ce e drept si in colilarie dar nimic serios ca acum.Binenteles ca in prezent deja mi se parea mic asa ca m-am hotarat sa trec la ceva mai mare.Mi-am achizitionat unul de 200 de litrii,probabil il considerati mic dar pentru mine e imens...si incet ncet incerc sa ajung cu el la un nivel maxim.Mai am de lucrat la plantarea lui,deocamdata am putine plante si cred ca si la populat...am doar gupi si xipho 1 pereche,2 sanitari mari si inca o specie care sta mai tot timpul pe geamuri...nu le prea cunosc rasele.Sper ca pe aici voi invata sa ma descurc mai usor cu el si ma lamuresc cand am probleme.Numai bine.
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"
Am un acvariu de 60 L popuat cu 5 scalari maturi si inca 6 pestisori micuti...doresc sa schimb scalarii cu pesti mici care sa fie compatibili cu acvariul pe care il am...(neoni)mai am 2 care nu sunt perechi,unul zebrat si unul mic si portocaliu...imi cer scuze dar am acvariul cam de 6 luni si l-am luat echipat...nu cunosc speciile.