[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalin_32
Forum Index » Profile for catalin_32 » Messages posted by catalin_32
Sandu wrote:Pan` la urma ai ramas in coada de peste cu plecarea aia a ta...

Am stat doar trei luni...Nu merita efortul. Cistig mai bine in tara decit afara.
Sandu wrote:ce ai mai facut cu caridinele alea, ai reusit ceva???

N-am mai incercat de atunci. Le-am "dus" doar trei saptamani. Ar merita sa mai experimentez o tura fiinca trei dame sunt deja in luna a noua
bobo36 wrote: Cred ca ideea de a "strange randurile" e foooooarte buna... Sa vedem ce "iese"!

Ar trebui sa luam legatura pe IM si sa dezbatem problema
Va salut..... dupa ceva ani! :jumpers:
Am observat multe schimbari fata de ceea ce stiam in legatuta cu acvariu.ro , marea majoritate fiind numai de bine. Cam multe "divorturi" in acesti ani, foarte multe nume noi si ce ma bucura cel mai mult am vazut si ceva inscrieri din partea ploiestenilor.
Ceva asemanator am trait si eu in ultimii trei ani : divortat , recasatorit :bguit: si fff ocupat . Cel mai important lucru, privind acvaristica, este faptul ca sotia este de acord cu "nebuneala" mea legata de acvarii. Cu toate ca ma sustine , in momentul de fata mai am decit un singur acvariu amenajat , dar si acesta cam saracutz: doi cardinali , patru caridina japonica (un mascul si trei femele "gravide" ), anubias nana, java moss (pe un bolovan), cryptocoryne wendtii green, hygrophila corymbosa angustifolia si un echinodorus rubin mititel. Totul in 120 litri. Cu prima ocazie de "timp liber" o sa incep reamenajarea, dar numai dupa ce voi trece prin Bucuresti.
Apropos... va mai intilniti duminica?
anubis4alex wrote:Undeva in ploiesti gasesc geam de 10? stie cineva? am cautat de mi-au sarit capacele. cred ca voi veni totusi in bucuresti.

Nu gasesti... nici macar de 8 mm. Grosimea maxima pt Ploiesti este de 6 mm
Dalles wrote:
ashavodaz wrote:...am sa le dau drumu in WC(la pesti)...

In nici un caz sa nu faci asta. Obligatoriu ii duci inapoi la petshop! Ei nu au nici o vina ca nu iti iese "pasentza".

Stai linistit ca nu-i arunca decit in cazul in care nu supravietuiesc. A spus chiar el lucrul asta...
ashavodaz wrote: ...daca vor supravietzui, at totul e ok, dar daca nu, at... am sa le dau drumu in WC(la pesti) shi in "Garla" la scoici.

Forum Index » Profile for catalin_32 » Messages posted by catalin_32
Go to: