[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgemonda
Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Cristi wrote:Fac un iaz mic,da-l dracu',si bag o mana de poposcari in el. Si niste crengi roz.Rame am.

Si neste inimioare rosii agatate in crengi
Auzi .....poposcari
Nene Batman cred ca ti-o ei acuma de la batran
Ba ce de balauri ai acolo .
Sa nu bagi mana in acvariu .
Ba,,,, ce oameni invidiosi.
adriancean wrote:Buna.Pana la urma cred ca o sa fac standul din teava de 40x40x2 .Schita e cea de jos...partea de sus ( unde va sta acvariul) va iesi 10 cm de fiecare parte din planul cadrului de jos..Va fi o problema? Astept parerile voastre..inbunatatiri ..tot ce credeti ca ar trebui adaugat la schita respectiva..
image
PS.Scuzati schita..

De ce ai renuntat la varianta cu standul de lemn?????
De ieri nu mai dozez nici nopox.
Acum acvariul merge doar cu cele trei refugii si skimmerul nac 7 din dotare , sa vedem acum ce fac nitratii si fosfatii.
Io inca mai trag sperante sa vad macar un achilles in bazinul asta .
Prea mare pentru neste roiuri de albinute .
Se descurca, daca ai o cantitate adecvata.
Fain bazinul,frumoasa domnisoara..... sper ca ti-ai luat-o la tabla.
Daca se poate , eu doresc.
Mersi mult.
Dementiala poza ..si pestele , .....si bazinul....
Foarte frumos gagiul
Azi am fost harnic si am mai facut un rand de teste , de fapt le-am facut saptamanal de cand am facut tranzitia.
Acum patru saptamani PO4 era 0,13 ,iar NO3 undeva la 50, asta si datorita faptului ca am bagat in bazin piatra moarta. ( Nu s-a mai putut vie ).
Bazinul a inceput sa mearga bine, coralii cresc incetisor si , ce ma bucura cel mai mult, parametrii au ajuns la un nivel multumitor, avand in vedere ca nu rulez nici un mediu chimic de filtrare.
In sump am in jur de 50 litri matrix si siporax si skimmerul BM NAC7.
Dozez zilnic 8 ml de nopox , plus Ca,Mg,Kh . Inca nu am facut nici un schimb de apa.

Azi NO3 intre 2 si 5 si PO4 a coborat la 0,021..

Cred ca cele trei refugii cu alge isi fac treaba foarte bine, defapt doua cu alge, al treilea inca asteapta niste piatra vie, ca sa nu stea singur miracle mud in el .

...si pe deasupra , pe bembe mi-i face tigani
dan.pavelescu wrote:Sarutmana mult. Maine face 19 ani, mai e un pic si ma trezesc ca-mi aduce un papagal la usa

Poi atunci: LA MULTI ANI cu SANATATE si FERICIRE!!!

Fiul meu are o gaita tafnoasa, pe care sambata trecuta am gasit-o ca se juca cu un bat lung in acvariu marin. Imi impungea catalaphyllia sa vada ce se intampla .
Mi-a venit s-o iau de gat. ......asa ca tine-te tare
Trebe sa fi cel mai fericit om cu asa fiica. .
Jos palaria in fata domnisoarei . Sa va traiasca.

....problema grava e ca sunt oameni care la varsta noastra nu si-au dus copiii nici macar la botez
georgemonda wrote:Ca roiul de albine, tare faini.
Sa vezi ce-o sa-i placa lu Koala.

O fost mai rapid cu trei minute, ce mai .......mafiot.
Ca roiul de albine, tare faini.
Sa vezi ce-o sa-i placa lu Koala.
Ba frumosule, fain se vede . Frumoasa pasune ai acolo
Eu am tinut piatra uscata in apa de osmoza cu Cl pur, obtinut de la o statie de tratare a apei potabile, timp de 10 zile , dupa care trei saptamini in apa de osmoza,schimbata zilnic .
Multe vrei tu sa faci intr-o zi , zici ca esti Speedy Gonzales
Cu lemnele ai terminat????

Nu vrei un ajutor????

Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Go to: