[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: manuelab
Forum Index » Profile for manuelab » Messages posted by manuelab
Recunosc, sunt cateva comentarii pe care nu le inteleg, iar unul este" devin invazivi doar cand proprietarul acvariului nu are grija de bazin corespunzator" Ce fac gresit? Dau prea multa hrana pestilor?Acum ii hranesc de 2 ori pe zi. Dimineata de la JBL-granocolor mini, iar seara fulgi de alge+ceva purici uscati de balta.
Multumesc tare mult pentru sfaturi! Chiar daca nu mi-am dorit melci in acvariu, se pare ca oricum ii am, si varianta cu melcii asasini pare cea mai buna.
Buna seara! Evident, sunt noua in acvaristica, experienta, 3 luni. Am un acvariu de 85 l, populat cu plante naturale si evident pesti ;)Intotdeauna am fost "baftoasa" la pui din diverse specii( dar nu vorbim de asta acum) si la melci, din diverse specii( de gradina, pana acum). Cred ca la achizitia plantelor( hornbach+olx) am dobandit niste melci mici maronii. De aproape 2 luni incerc sa-i elimin din acvariu.La inceput am fost " gentila", i-am cules in fiecare dimineata de pe peretii acvariului. Am facut asta cum faceam ochi, chiar si inainte de cafea . Nu a mers, aveam melci in filtre( am doua), pe plante, pe sticla, peste tot..Am recurs, cu greu, la chimicale- Snail remover. Este eficace 1 saptamana, dupa care reapar. Am facut tratamentul de 4 ori pana acum.Nu stiu ce solutie sa mai adopt. Ce ma sfatuiti? Multumesc!

Forum Index » Profile for manuelab » Messages posted by manuelab
Go to: