[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adelline22b@yahoo.com
Forum Index » Profile for adelline22b@yahoo.com » Messages posted by adelline22b@yahoo.com
Multumesc pentru raspuns. Mi ati fost de ajutor! Voi incerca sa reduc num?rul, sau voi cauta un acvariu mai maricel. Nu prea m as desparti de niciunul din ei.
Ok... Multumesc....
Atunci nu mai utilizez Punktol?
Si asa nu se vor mai scarpina botia?
De la ZooMania am achizitionat acvariul, unde mi au spus ca prima data pun substratul, plantele si toate obiectele, dupa care trebuie sa las asa acvariul 5 zile si abia apoi sa introduc pestii. Asa am facut. Nu am avut probleme cu ei pana acum 1 saptamana
Apa la ei o schimb in proportie de 30-40% can o data la 1 sapt si jumatate poate chiar doua...
Am facut ciclarea, am si cateva plantute, nu exagerat..... Ideea e ca restul pestilor sunt jucausi, nu au nicio problema. Doar botia se scarpina
Buna.
Am o problema cu pestisorii mei.
In urma cu 5 luni mi am cumparat un acvariu de 54 de litri, dotat cu pompa cu filtru SuperClean 70 de la Rena
Am inceput cu 2 guppy, 2 scalari, 2 neoni, 2 labeo portocalii si 2 zebrati.
Ulterior am mai achizitionat si 2 botia lohachata, care din momentul in care i am introdus la mine in acvariu, aveau tendinta de a se lovi de substrat si chiar de obictele din acvariu. Am folosit tratamentul Punktol, pentru ca au început restul pestilor sa aiba gris pe inotatoare. L am folosit in felul urmator:am schimbat apa 40%, am pus 5 ml de solutie. Dupa 3 zile am repetat procedeul, iar dupa 5 zile din nou, ridicandu le in acelasi timp temperatura din acvariu la 27-28 grade. Problema e ca dupa a 3 a dozare a medicamentului, botia tot afectati par(se lovesc in continuare de obiecte).
Cei de la petshop nu m au putut ajuta cu o info suplimentara, spunandu mi ca ei nu s au mai lovit de o asemenea problema, adic? dupa a 2a aplicare a tratamentului sa nu se remedieze problema. Ceilalti pesti s au vindecat, deci indicat ar fi sa nu le mai pun Punktol, dar cu botia ce sa fac?

Forum Index » Profile for adelline22b@yahoo.com » Messages posted by adelline22b@yahoo.com
Go to: