[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: EverSad
Forum Index » Profile for EverSad » Messages posted by EverSad
Din pacate: sunteti descalificat, ca si primitor de Tropheus.

(Poate" pe viitor, mai cititi ceva referitor la conditiile de care au nevoie anumiti "pestii")
In regula! Maine, fac un test cinstit" de proportii si scriu aici rezultatele. (scula` inca, sta" uscata)
marcusyon wrote: smilie
SorrY: am gresit topicu"....
Hai: ma! davan' numaru de la bicicleta lu adminu...(de cand" so lasat de pesti, o arde" pe trocariciuri...)

https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=12123.0

Are treaba de facut: (sa ma laud: )

image
image
image
image
image
image
image
dan.pavelescu wrote:
Antoniot wrote:
https://www.emag.ro/tester-de-prize-electrice-benetech-functie-rcd-0-c-40-c-230v-gt85/pd/D0T18SYBM/?cmpid=147162&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=(RO:Whoop!)_3P-Y_%3e_Iluminat_and_electrice&utm_content=82270125528&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwg-24BhB_EiwA1ZOx8jPV07-BhHNBTOQzmt65JGpuQJsgepQvDCbN4DR41uyaF8wPCX6JERoCVxwQAvD_BwE

Am cumparat jucaria asta: https://www.emag.ro/tester-priza-eu-uni-t-socktest-ut07b-detecteaza-8-conditii-de-cablare-indicator-led-10a-socktest-ut07b-unit/pd/DSQ8JHMBM/
ca tocmai ce am facut de la zero instalatia electrica la cabinetul din Belgia si e mai comod de folosit.
Intr-adevar, arata acolo daca ai faza/null/impamantare, iti arata chiar si in ce parte e faza.
Orientativ asa e buna (idem cum a masurat Alin cu multimetrul), dar tot nu stii daca ai intr-adevar impamantare sau doua nuluri. Pentru asta ar trebui un tester dedicat.

Cabinetul din' Belgia.... (Felicitari la admin)...

Ca sa stie @Alinutz80 daca are impantare" ar" trebuii' sa scoaat prizele dan" perete si sa constate daca este doua or' trei fire ;egate la priza... (donez Tropheus)
dan.pavelescu wrote:Si daca are impamantarea legata la nulul de lucru, asa cum faceau doreii pe vremea lui ceasca la blocuri? Ce masoara acolo de fapt, ca are impamantare sau nul?

Firesc' ca' are impamanerea al nulul de lucru...
Nefiind" electrician de meserie, se constata simplu daca ai impamantare"

Dai 50 - o suta de lei pe un aparat de masura "Volt/ohmetru"...

Bagi cele doua fire/testere in gaurile de la priza" (setata "roata" pe' ~750 ori ~1000V) asta presupune ca masori curent alternativ. (de care este la priza)...

Constati" ca ai o tensiune de ~230 Volti, (dupe' cum scrie pa' display)...

Scoti unul din testere din priza, si masori/atingi o clema metalica care se vede in interiorul "prizei" (poate fi montata vertical ori orizontal, oricum: sunt doua, se pot pipai" daca bagi dejtele in gaura prizei)

In cazul in care ai o borna/tester (a aparatului de masura) in gaura de la priza si una pe "clema metalica" ... rezultatul pe display: fiind ~230, esti bulanos" ai impamantare.

Cat de buna este impamantarea? este alt text de scris.... (dar se poate explica si asta" daca tot ai deja aparatul Volt/ohmetru, deja achizitionat)

Se face donatie cu ce scrie in titlu.

40 - 50 bucati de maxim 1.5 ani, pana la pui" de Bemba.

Primitorul va trebui sa demonstreze ca stie cu ce se "mananca" acesti pesti... (cine se gandeste la" Mamaliga si mujdei: sa imagineze si o felatie cu gura lui" in actul seczual)
In regula! cantitatea de apa reziduala este influentata de temperatura apei la intrare.

Probabil ca am exagerat ca face 10L/H... Cred ca scoate" in 45 de minute.

Masuratoarea a fost facuta cu apa la 20-22 grade, in recipient de 10L apa osmozata si a scos 4L pe "evacuare"

Aceeasi cantitate de 10L cu apa la 8-10 grade, a scos 3L pe "evacuare".
Nu baga apa in bazin, daca este lipit proaspat.
Ca tot suntem' vecini de judet: Nu vrei sa iei" in intretinere filtrarea mea? (fr0' doua, trei luni/primavara... sa vezi ce face)

Acum, nu mai folosesc sistemul. (a filtrat maxin 200L.)

Se poate livra, Miercuri ori Vineri. (ca am ceva treaba la Mangalia)

Numa" bine: poti testa gratis, capabilitatile sistemului.

Later Edit:____________________

Scoate' 10L intr-o ora.

Consuma 13-14Litrii in ora respectiva.
ON topic: lasa (te rog) macar 15 zile, siliconul sa se" amelioeze'...

Off Topic: Care este "porcu" din poza? (stanga - dreapta)
Bine".... Ai scos' capacacu?
Frecaral' dumnezo" ca scrie intodeauna: baut/matolit"... (un admin, ar' trbuii sa dea' interzis/forum acestui" nenorocit.)

Tui' mortii masii de betiv...
Felicitari! asa trebuie sa arate' un bazin.
Nu incerca sa scobesti rasina aia si sa pui alt cablu, ca o pui de coliva. A fost scris anterior...

De ce vrei sa demonstrezi? ce'...
Nu este clar ca: Melcii "aia mari" nu au avut de unde sa isi' creasca cochilia? (retoric...)
Sami' bag: (comentariu' a unuia', venit dupe' ceva luni de pauza')

Vine Adminu si: Da cu ei pa jos', ca un mare King'... (a intrat' regele pa' ring)...

Daca va deranjeaza umorul/satirica: gustati' inghetata...

Abia am revenit dupe' o lunga pauza: Acilea: nu stiu pe cine sa' "iau" pa cardan... (intodeauna' pestii sunt "vinovati" in principiu')

Forum Index » Profile for EverSad » Messages posted by EverSad
Go to: