[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Malin26
Forum Index » Profile for Malin26 » Messages posted by Malin26
Bogdan_g wrote:Tocmai mi-am comandat jucariile:
Eheim 2080 fara medii
Eheim 4+600 cu medii incluse (ideal ar fi fost un fluval fx6 dar trebuia sa apelez la alt magazin si m-ar fi costat cu 100 eur mai mult)
Tunze 6065

Total 502 eur cu transport inclus... daca era sa iau de la noi ajungeam pe la 800 eur pt aceleasi chestii

Poti sa-mi zici te rog de unde le-ai comandat?
Dilema........ sump sau canistre? Sau mai bine o super canistra?
Cum in viitorul apropiat am in plan infiintarea unui acvariu ma gandeam si la constructia unei super canistre. Si aici ma refer la ceva in genul ADA Super Jet Filter ES-1200 Series care are din pacate are un pret pe masura. Care de fapt ce este? Un bidon de inox si o pompa. Nu?
Bidone de inox cu capac ermetic se folosesc la pastratea laptelui si se gasesc in comert de diferite marimi la preturi mai mult decat acceptabile.
Ceva de genul asta: https://www.olx.ro/oferta/bidoane-inox-cu-capac-etans-ID19ith.html
Mai este nevoie de 2 gauri, una in partea de jos pentru intrare si una in capac pentru iesire, la capatul celei de iesire putem monta o pompa de genul Eheim 2400 sau 3400.

Forum Index » Profile for Malin26 » Messages posted by Malin26
Go to: