[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: scanteie
Forum Index » Profile for scanteie » Messages posted by scanteie
Salut, din cate imi aduc aminte din copilarie, in zona Roman, Neamt este un parau la care mergeam cateodata la pescuit care e populat de porcusori , tipari de dimensiuni mici (nu am prins niciodata unul cat palma,doar de cca5 cm) beldite ,sau cred ca asa se cheama, astia aduc cu zebrele , mai erau f rar caras ,clean sau alte specii. mai erau si broaste testoase, cea mai mica am vazut de 2 cm . Sunt ani de zile de cand mergeam acolo la pescuit, dar cred ca unii din speciile de mai sus pot fi crescuti in captivitate . Ma intereseaza sa stiu daca a incercat cineva sa tina cu succes una din speciile astea , cu carasii vad ca nu a avut o experienta prea placuta severum
Bine v-am gasit
Salut, am zis sa ma laud si eu cu ce isprava am facut in ale acvaristicii ) Fara gluma, am reluat o pasiune mai veche de pe cand eram in generala (acu is batran, am 34 ani..off,ce trece timpul) si am avut bafta sa gasesc un diversa 60l cu tot cu capac ,filtru si incalzitor toate la un pret de 150 ron,ceea ce m-a facut sa sun omul numaidecat sa beneficiez de oferta mai mult decat generoasa.

Mai jos niste poze cu pestiucii

M-am saturat sa tot dau tarcoale si m-am inregistrat ) Salut, sunt Iulian,din Iasi,oras Iasi si mi-a placut foarte mult forumul cat si persoanele care il frecventeaza, toti oameni de nota 10,din ce mi-am dat seama din postari . Acvaristica e un mic hobby dar poate cu timpul o sa ma enervez si o sa imi fac un nano reef,dar deocamdata mai bag la cap cu ce se "mananca" pestii astia .Inca o data salutare la toata lumea

Forum Index » Profile for scanteie » Messages posted by scanteie
Go to: