[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RadulescuPaul20
Forum Index » Profile for RadulescuPaul20 » Messages posted by RadulescuPaul20
Ok,si eu stiam ca e ok site-ul dar m-a sfatuit sa nu iau de la ei,dar voi lua,multumesc de lamurire!
Salut,am si eu nevoie de un magazin de pesti online...ce imi puteti recomanda inafara de nevertebrate.ro care am inteles ca sunt tepari,mi-a zis un prieten,voi ce spuneti?
Ape limpezi!
Bine v-am gasit...voi posta un topic cu acvariul meu cât mai curând,voi face cateva adaptari deoarece este prea banal,si voi posta????
Va salut,ma numesc Paul,sunt din Pitesti si am 15 ani,sunt pasionat de acvaristica de mic dar abia la 12 ani am inceput cu un mini acvariu pentru betta de 1,5l,apoi,am trecut la ceva mai mare si tot asa pana cand am ajuns la un acvariu de 100l,sunt foarte pasionat de astronotusi(Oscari) si de aproape 1 an jumatate detin 2,unul albino si unul black tiger,ambii masculi din pacate,stiu ca este mic acvariul,dar acestia sunt in crestere si voi renunta la unul,am decis sa ma alatur acestei comunitati pentru a ajuta cu ce pot si pentru a fi ajutat...??va multumesc pentru primire!

Forum Index » Profile for RadulescuPaul20 » Messages posted by RadulescuPaul20
Go to: