[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: razvan123
Forum Index » Profile for razvan123 » Messages posted by razvan123
Vand penseta cu lungimea de 30 cm, din inox.
Produsul sunt NOU, iar pretul este de 30 lei.

Trimit cu posta in tara sau predare personala in Ploiesti.
Detalii PM
Multumesc colegilor pentru ajutorul in identificarea problemei

Am nevoie de sfatul vostru in ceea ce priveste EL Kalium, in sensul ca nu stiu daca sa continui cu fertilizarea obisnuita adica 6 ml micro si 6 ml macro/2 zile si sa adaug si potasiul in schema asta sau trebuie sa adaug mai putin macro cand adaug K

Cryptocorina se prezinta asa:
image

image

image

Am marit de astazi si aditia de Co2 de la 2 la 3 bule/s, sa vad daca ajuta cu ceva.

Spor !
spor in razboiul cu algele
Hopa, insemna ca am incurcat borcanele , asa ca multumesc pentru lamurire.
Ce fertilizant folositi pentru a combate carenta potasiului?
multumesc Stefan, din pacate am vazut ca vreo 2 frunze au gauri in ele si citisem ca este de la lipsa Fierului asa ca am inceput aditia de Sera florena(cica ar fi imbogatit cu fier) 10ml/saptamana...astept schimbarile(in bine)

in rest, sa auzim de bine
La Multi Ani tuturor !!!

Primele poze din 2014 se prezinta astfel:

image

image

Am scapat de hygrophila corymbosa si am inlocuit-o cu heteranthera zosterifolia, care se intinde destul de mult.
O alta "modificare"ar fi ca am inlocuit fostul difuzor caramic de CO2 cu Ferplast Energy Mixer- http://www.ferplast.com/en/shop/fish-supplies/aquarium-equipments/co2-energy-mixer - care se pare ca dizolva Co2-ul complet.

Mai sunt colegi care folosesc mixerul Ferplast? Daca da, ce parere aveti despre el, eu unul l-am montat ieri.

Inchei postarea prin traditionalul "La Multi Ani!!"
Vand penseta cu lungimea de 30 cm, din inox.
Produsul sunt NOU, iar pretul este de 25 lei.

Vand penseta dreapta cu lungimea de 30 cm, din inox.
Produsul sunt NOU, iar pretul este de 25 lei.

Donez 3 fire de Hygrophila corymbosa "angustifolia" in Ploiesti

Detalii PM
multumesc Stefan, mergem pe principiul "mai bine mai tarziu decat niciodata"

nu am scris la "despre noi"pentru ca atunci cand am intrat pe forum, am deschis jurnalul si m-am gandit ca e ok.
Schimb in Ploiesti Hygrophila corymbosa 'angustifolia' cu Heteranthera zosterifolia.

Detalii PM
Salutare acvaristi,

Ma numesc Razvan, am 27 ani si sunt din Ploiesti.
Impartasesc pasiunea pentru acvaristica de mic, avand un acvariu "cu de toate" de ~50l.
Detin un acvariu trigon Aquael 90, startat in martie, anul acesta, momentul in care am inceput sa privesc acvaristica intr-o maniera mai serioasa, dupa o mare perioada de pauza.

Iluminarea: 2*14 W Sylvania Daylight si Grolux, cu priza programabila de la 8.00-13.00 si 17.00-22.00;
Flitrarea: Aquael Fan 3, la inceput cu burete, momentan cu burete si siporax de la colegul C.I.;
CO2: butelie 3l, reductor si numarator de bule Ferplast si difuzor ceramic Aquili
Substrat: Sera Floredepot peste care am adaugat pietris cu granulatie mica;
Fauna: 15 neoni-10 inessi si 5 negri si 4 ancistrusi

Mai multe despre evolutia in timp a lui "Green Corner" veti gasi aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/26689.page , nu stiu cum sa pun altfel link catre jurnal

In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!

ADMINISTRATIA
micutul anistrus
image

image
am o problema cu rotala, in sensul in care se "topeste"tulpina de la nivelul substratului. aveti idee, sa fie oare din cauza luminii putine, desi au date frunzulite noi, sau sa fie din cauza unei carente ?

asa arata tulpina: image

asa arata frunzulitele nou crescute: image

aici banuiesc ca este carenta de Fe: image

fertilizare fac cu 5ml macro, 4ml micro si 4 ml EC la 2 zile

ar trebui sa schimb ceva la fertilizare?daca da, ce?
Bine ai venit!

Decorul poate fi facut cu succes atat din piatra naturala-necalcaroasa(daca torni otet pe ea si nu sfaraie, e buna), iar din punct de vedere al lemnului, radacina de vita de vie este folosita cu succes in acvariu. Insa lemnul trebuie curatat foarte bine de coaja si oparit, daca nu ai posibilitatea sa-l fierbi.

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/23749.page#p197864

La iluminat sau filtrare te-ai gandit

a, si trece locatia la profil
repede se misca lumea
@ xeroxclona te referi la cel indicat de silviu sau cel despre care vorbeam eu?
silviu ma bagi in faliment
multumesc lucian, cel mai probabil investitia va fi in filtrul extern si apoi in lumini.

iar la filtru m-am gandit la un sunsun de 1000l/h, cred ca acopera necesitatile de filtrare ale acvariului.
parerile colegilor care folosesc filtre similare, pro sau contra, nu strica niciodata, asa ca va multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for razvan123 » Messages posted by razvan123
Go to: