[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Buretele negru este impregnat cu carbune  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
carmencita
Junior member

IP:

Nu am facut nici un tratament apei pana acum. Unii spun ca trebuie scos, altii ca e bine sa-l las. Acum l-am lasat in acvariu, dar va rog sfatuiti-ma cum e mai bine, astfel incat sa nu-mi fie afectati pestii. Se pare ca parerile sunt impartite. Ce sa fac pana la urma? Sunt disperata. Am luat un separator in care am pus femela si masculul de betta ( niste exemplare absolut formidabile). Au fost ok pana aseara iar azi dimineata mi-au murit. Masculul avea coada franjurata iar femela avea lipsa o inotatoare si prezenta o pata mai mare alba spre coada. Era putin decolorata. Se poate sa fie de la mancare? Le-am dat fulgi si mancare din aceea uscata maruntita. Va rog un sfat. Multumesc.
[Yahoo!]
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

Carbunele acela se foloseste in cazul in care ai folosit substante chimice in acvariu pentru tratamentul pestilor, combaterea algelor etc. In caz contrar nu isi are rostul mai ales intr-un acvariu decent populat cu pesti si bine plantat ceea ce iti doresc

In privinta bolilor nu ma pricep, insa mai multe detalii despre acvariul tau, poate un link unde le gasim in caz ca le-ai postat deja, i-ar ajuta pe cei mai priceputi. ;)

...
[Yahoo!] [MSN]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Inotatoarele franjurate sunt pentru ca cei doi betta s-au batut intre ei. Daca i-ai pus separat intr-un acvariu mai mic cred ca asta este si cauza mortii lor.
[Email]
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Carmen, pentru ca actualul subiect este in continuarea celui cu buretele negru pus mai jos, iar pe de alta parte ai foarte multe topicuri incepute cam cu aceeasi tema, am un sfat: continua acelasi topic folosind butonul post reply care il vezi jos sub chenarul cu textele scrise. Altfel nimeni nu va face fata multitudinii de noi teme deschise (de fapt aceeasi) si risti sa nu prea mai raspunda. Asa iti tii firul logic al problemelor si discursul nefragmentat, iar cei ce vor sa iti raspunda stiu de unde sa citeasasca despre "istoricul" si datele acvariului tau (care altfel sunt imprastiate peste tot). OK?

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: