[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Filtru JBL e700 care curge  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
RvN
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut pe toata lumea si va cer sprijinul, poate reusesc sa rezolv o problema cu un filtru e700. Curge apa pe la balamalele care strang capacul. Am luat acel distribuitor de apa cu doua canturi scos de jbl pentru a inlocui garnitura de la ultimul sertar. Interesant este ca incepe sa curga dupa cateva ore de functionare, nu inteleg de ce. Daca aveti idee ce ar putea fi, sau daca mai pot sa ii fac ceva fara sa incep sa ii iau fiecare componenta in parte, ca asa dau mai mult decat este unul nou. Ma gandesc sa schimb si garnitura capacului, si sa ii fac proba in baie sa nu imi mai nenorocesc parchetul.
Multumesc si o zi buna, Stefan

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement
stefanp
Moderator

IP:

Eu as proceda cum te-ai gandit si tu.
As schimba garnitura canistrei si as vedea cum e treaba dupa.

Ce distribuitor de apa ai luat?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
RvN
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut, am luat de la pepika distribuitor al apei cu cant care inlocuieste garnitura de la sertar. Nu inteleg de ce curge dupa cateva ore de functionare si nu imi dau seama pe unde.

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement
RvN
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutare,

Cred ca l-am rezolvat.Dupa o noapte interesanta (nu stiu cum naiba fac ca numai la 2-3 dimineata fac ba un setup, ba un stand, ba desfac un filtru). In sfarsit, l-am desfacut de tot, curatat, privit, cautat, invocat de sfinti si spirite ajutatoare la un surub intepenit, am scos garnitura de la capac, am curatat-o, am pus-o la loc cu grija, l-am asamblat, m-am rugat iar. De atunci functioneaza fara sa curga, dar inca mai astept sa nu am vreo surpriza inainte de a ma pronunta, deoarece si inainte sa ii fac toate astea incepea sa curga dupa cateva ore de functionare. O zi frumoasa, Stefan.

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement
stefanp
Moderator

IP:

Poate nu statea garnitura bine.

Eu vad doua motive sa curga intre capac si canistra: ori garnitura nu e buna, ori cele patru cleme nu strang cum trebuie...

In rest, te intelegem perfect
Si eu (cu siguranta si altii) am stat la ore tarzii in noapte sa rezolvam ba una, ba alta la acvariu

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: