[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu betta  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
p22darius
Junior member

IP:

Salut,vreau sa imi iau un betta tinand cont ca am cativa guppy in acvariu mie cam teama sa il bag cu ei,asa ca mam gandit sa vac un acvariu pentru un betta.
Acu partea dificila :
1) Daca fac un acvariu micut doar pentru betta in care nu imi intra un incalzitor oare iarna cand scade temperatura nu moare de frig?
2) Ma gandeam sa fac o instalatie prin care sa circule apa din acvariu in acvariul betta si sa se intoarca inapoi in acvariul mare.Oare e bine asa?
3)Alte idei?

Mai bine mai tarziu dacat niciodata,dar...mai bine niciodata mai tarziu.
stefanp
Moderator

IP:

Arunca un ochi aici: http://acvariu.ro/forum/posts/list/24049.page
Vezi cum poti face un sistem de filtrare in acvariu, ai loc sa pui si incalzitorul si nu va fi la vedere.

Insa cat de mic vrei sa faci acvariul de nu incape un incalzitor? (aquael are niste incalzitoare plate, mititele)

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
p22darius
Junior member

IP:

Pai am vazut prin magazinele de specialitate acvarii micute pentru un betta,alea patrate era la vreo 45 de lei bucata cu o planta de plastic si putin substrat.de alea ziceam eu

Mai bine mai tarziu dacat niciodata,dar...mai bine niciodata mai tarziu.
R4du
Member
[Avatar]

IP:

Salut. Daca iti iei pesti, ori le faci o "casuta" cum trebuie ori atunci nu te apuci. Ii chinui. Daca vorbesto de prostiile alea mici de 500gr cu nisip colorat si planta de plastic, parerea mea e sa vinzi pestele.
Orice peste, indiferent de natura si specia lui, are anumite nevoi: cantitate d apa, suprafata ocupata on acvariu, temperatura, anumite proprietati la apa, hrana, lumina, plante, etc.
Chiar daca se spune sa un betta poate trai intr-o ceasca cu apa, nu inseamna ca e fericit si are viata lunga.
Daca vrei sa ii faci o casa si sa te uiti cum creste si sa te bucuri de el, ia-i un acvariu de macar 10litri.
Sfaturi despre el gasesti pe tot forumul.stima.

Un geniu este neinteles, dar daca nu te intelege nimeni, nu inseamna ca esti geniu.
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: