[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
SANITARI - 2 bucati  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
CALINDAN
Member
[Avatar]

IP:

Salut.
Donez 2 sanitari care au crescut cam mari pentru acvariul meu.Pestii se pot ridica in fiecare seara din zona Piata Cosbuc.
[Thumb - poza.JPG]

[Email]
CALINDAN
Member
[Avatar]

IP:

Scuze pentru calitatea imaginii dar i-am pus intr-o maternitate astazi cand am facut curatenie in acvariu ca sa-mi fie mai usor sa-i prind cand vine viitorul stapan.
[Email]
CALINDAN
Member
[Avatar]

IP:

Se vede ca nu are nimeni nevoie de ei.Aveti idee daca i-as putea duce undeva,la un petshop sau ceva similar,ca nici nu pot sa-i omor doar pentru ca au crescut prea mari pentru acvariul meu.
[Email]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Mai asteapta sa ii duci la un PetShop pentru ca este pacat. Multa lume este in concediu si poate nu a apucat sa vada topicul tau...

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
CALINDAN
Member
[Avatar]

IP:

Pestii si-au gasit un nou stapan.Sper sa le mearga cel putin la fel de bine ca la mine.
[Email]

Forum Index » Donatii
Go to: