IP:
eu mor dupa geophagusi,dupa toti indiferent de natie. Koala,dupa cum stiu ca iti plac geophagusii,eu zic ca ar trebui sa incerci si cu ei ^^(mergand dupa vba parlamentara:" incearca si cu o femeie")
Despre niciun peste nu se poate spune ca e frumos, sau urat. Totul sta in ochiu' acvaristului.
Urmatoarele mele cichlide vor fi nigro... un trib de nigro (Cichlasoma nigrofasciatum). Varianta clasica.
paradoxx wrote:eu mor dupa geophagusi,dupa toti indiferent de natie. Koala,dupa cum stiu ca iti plac geophagusii,eu zic ca ar trebui sa incerci si cu ei ^^(mergand dupa vba parlamentara:" incearca si cu o femeie")
Sunt tare faini si interesanti....e prima data cand am si eu (cu toate ca de a lungul celor 14 ani de acvaristica am avut o gramada de varietati, inclusiv discusi). Demult am pus ochii pe geophagusi.....si mi am dorit sa ii am.
Poti sa incerci si tu la scalari...din ce stiu ai scalari
Las mai jos cateva poze cu ccvariile mele:
- 450l cu scalari, geophagus, neoni, cory, Luri de nu mai stiu
- 100l steril cu scalari, cory si Luri
- 3 acvarii de 54l dedicate creve?ilor ??
This message was edited 1 time. Last update was at 21/10/2021 14:48:31
Si Geophagus sveni sunt foarte frumosi/colorati doar ca sunt ceva mai mari decat Tapajos care fac parte dintre speciile mai mici. Sveni ajung la 16,7 cm, dupa mine acceptabil fata de speciile mari care ajung sau depasesc 25-30 de cm, la acestia nu neaparat marimea e o problema ci redecorarea care pot sa o faca la dimensiuni mari, astia mai mici mai mult iti sifoneaza nisipul din cate stiu, inca nu am tinut, dar am de gand
ocean wrote:Si Geophagus sveni sunt foarte frumosi/colorati doar ca sunt ceva mai mari decat Tapajos care fac parte dintre speciile mai mici. Sveni ajung la 16,7 cm, dupa mine acceptabil fata de speciile mari care ajung sau depasesc 25-30 de cm, la acestia nu neaparat marimea e o problema ci redecorarea care pot sa o faca la dimensiuni mari, astia mai mici mai mult iti sifoneaza nisipul din cate stiu, inca nu am tinut, dar am de gand
Aveam 8 geophagusi.....pana acum cateva zile...cand intr-o dimineata am vazut unul din ei ca e umflat la un ochi.....am zis ok, poate s-au batut etc.
Dupa masa cand am venit acasa....nu l-am mai vazut pe cel cu un ochi umflat si aveam doar 7 geophagusi...si acum am doar 7 bucati, tot am urmarit si pe sub plante si cioate dar nu l vad nicaieri. La mancare nu vine, de obicei vin toti super rapid la mancare.
Pe cel 1, care era mare...adica era mare bine....nu l mai vad in acvariu nicaieri, nici ascuns nici mort....nici nimic....
Oare unde dzeu a disparut asa dintr-o data?
This message was edited 2 times. Last update was at 02/11/2022 13:05:44
Bayek wrote:Asa am gasit eu un guppy uscat dupa cateva saptamani, dupa stand acvariu, zici ca era de la Antipa.
La mine un au cum sa sara, am si capac de sticla si capac acvariu cu neoane, deci 0 sanse sa sara.....a murit pe undeva si nu l vad.....baiu e ca asta e mare, 1 guppy nici nu simte, dar asta poate dauna calitatii apei....