[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
propunere filtru/incalzitor pentru un nano  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

vreau sa stiu ce recomandati pentru un cub de 30
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

nu a mers edit...am uitat sa va spun ce am in cap:
aquatic nature flow 60
hailea sl 106
ca incalzitor am cautat pe site-urile noastre si nu pre sunt multumit (in ce priveste pretul) de ce am gasit la 25w.am primit o oferta de la cineva pentru un jager-eheim de 50w,are 21 cm,pret 25 ron ,eu zic ca ar merge si asta
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Filtru extern : eheim 2213, tetratec ex 600 sau 700, fluval 105, jbl e700, hydor prime 10, iar la capitolul incalzitoare daca nu vrei sa mergi pe unul extern cauti cel mai mic incalzitor la 50w, recomand sera sau aquael alea de plastic plate de neo, daca e prea sus la pret poti merge si pe alea simple de plastic dar cica nu ar fi prea excelente. Poti folosi si un filtru cascada in ultima instanta dar recomand cu caldura un filtru extern din doua motive, suportul bio ca suportul bio dar dispui practic de cativa litri in plus de apa ceea ce inseamna ceva la dilutia poluantilor specifici acvariilor. Parerea mea personala.

Later Edit, deja ai postat inainte sa termin eu de compus postul. Deci bugetul este mic in privinta asta. Hailea sl 106 e o gluma la un acvariu de 30 litri. Eu foloseam un 206 la 14 litri si era sa zicem ok. Incearca totusi un filtru extern second. Nu iti convine cum merge, il vinzi mai departe.

This message was edited 1 time. Last update was at 26/05/2011 18:07:42

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

nu e vorba neaparat de buget,stiu ca e mult mai ok,dar de moment nu as merge pe canistra din cauza spatiului pe care il ocupa,vreau sa pun acest cub pe birou si nu prea am spatiu unde sa amplasez canistra momentan.
pe viitor cum am spatiu,va urma un extern,de care inca nu stiu,de asta am cerut pareri...
filtrele hang-on nu sunt o alternativa mai rea decat un intern zic eu...
nici eu nu am privit hailea sl 106 cu prea mare incredere,dar la pretul care il are merita luat,eventual il pot folosi in caz de urgenta...

incalzitoarele externe sunt dupa parerea mea o investitie prea costisitoare pentru un asemenea proiect. sera 25w am gasit doar pe un site la 58 ron la care se mai adauga si curieratul...nici acestea si nici aquael nu imi plac deloc ca design.stiu si eu ca cele de plastic nu sunt prea reusite,deci aici cred ca raman la jager 50w daca nu gasesc altceva sa imi placa...

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: