salutare la toata lumea. numele meu este Caracas Daniel, locuiesc in Bucuresti, sector 3, si ca toata lumea de pe aici am devenit pasionat de acvaristica. haideti sa va spun cum m-am apucat de acest hobby: am primit de la cumnata mea un acvariu banal (homemade) de vreo 40l cu un pui de somn in el si inca 1 peste( nu stiu ce rasa era). cum pestii erau foarte mari(peste 10 cm) am renuntat la ei si am achizitionat niste vivipari(guppy,xipfo), am bagat 1 filtru intern,incalzitor, pietris colorat, plante de plastic(toate greselile facute cam de toti incepatorii). asta se intampla in urma cu 1 an, cu timpul am mai invatat si eu cate ceva despre acvaristica si in momentul de fata am: acvariude60l luat din horbach 60/33/35)in care am fitru aquaball 60, incalzitor jagerde 50 w, 2 neoane de 15 (1 osram 865 si cel cu care vin din fabrica), substrat fertilizant aquabasis de la jbl, pietris 2-3mm luat din hornbach(maro, in genul manado), iar ca fauna am 6 rasbora arlechin,8 neoni albastri,2 cory,5 ancistrusi, iar ca vegetatie am mai multe feluri de plante dar nu le stiu la toate denumirile, blyxa japonica,marsilia,etc
- si un acvariu de aprox 30 l cu capac, bec economic de 14w osram 865, filtru resunt, incalzitor etratech de 25 w,substrat fertilizant jbl aquabasis, pietris 2-3 mm negru, creveti fara numar, si plante moss mult pe o cioata, anubias nana, blyxa,marsilia, si altele.
cam asta sunt eu si ce am eu legat de acvaristica. am sa incerc sa pun si niste poze
|