[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
probleme platy  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Maniacul
Junior member

IP:

Femela de platy a inceput sa inoate intr-o parte.. dar nu stiu cum sa va explic... si parca se incoarda sa inoate in forma de S ... nu stiu de ce ?? puteti sa ma ajutati ?? si masculul de molly o alearga dar nu foarte mult ...
[Yahoo!]
catalin cirstea
Member
[Avatar]

IP:

cred ca trebuie sa dai mai multe detalii despre bazin ca sa ti se poata da o explicatie ref. la ce ar fi putut cauza aceasta problema.
[Email]
Maniacul
Junior member

IP:

poi am in bazin 7 guppy 2 black molly 2 platy 2 ancistrus 2 corydoras ... dar incepe sa isi revina femela.. nu stiu ce detalii sa dau .. am 3 plante destul de marisoare in el .. 1 fiind valissneria , una cambola si celalata nu stiu exact . bazinul este de 70 de litri filtrat. cu pompa de aer deocamdata si cu 2 bureti mari in el.
[Yahoo!]
catalin cirstea
Member
[Avatar]

IP:

din cate spui bazinul pare in regula,nu ar fi de exclus posibilitatea ca femele sa se fi lovit de ceva,asta ar mai fi putut cauza starea ei,cel putin asta presupun din moment ce spui ca incepe sa-si revina,alte cauze ar ma fi fost intoxicatiile cu nitriti,dar nu cred sa fie cazul(cred) multa sanatate pestisorului.
[Email]
ando_salajan
Junior member
[Avatar]

IP:

scuze ca intervin si eu, dar am si eu cam aceeasi problema dar cu un neon. de vreo saptamana inoata stramb adica cu capul in sus si coada in jos, parca sare intr-un picior ceva de genu, nu stiu cum sa explic dar cred ca e destul de clar.... la inceput am zis ca e pe moarte, dar vad ca a trecut o saptamana si tot mai traieste....

Forum Index » Vivipari
Go to: