Salut! Am o problema cu un peste Pearl Gourami mascul! de cateva zile nu mai manca deloc, este apatic si nu inoata aproape deloc.Pentru ca nu a mai mancat de cateva zile este translucid( transparent) si apatic! Am observat ca a aparut un punct rosu-roz de la baza cozii cam 1-2 centimetri pe abdomen jos! Nu am idee ce ar putea sa aiba pestele asta...am citit o caruta de chestii pe internet dar nimic nu prea se potriveste cu ce are masculul! Nu stiu nici daca punctul ala vag roz-rosiatic cu diametrul de maxim 1 mm e legat de problema lui! Aaa...si de cateva ori pe zi face brusc tumbe !Deci in afara de tumbele astea, nemancatul si punctul ala rosu-roz nu are ceva evident! Avetii idee ce ar putea avea?! AA...si am facut testele apei....toate( amoniac,nitriti si nitrati) sunt zero, pot sa zic ca mediul e perfect! Atasez si o poza cu un male Gourami unde am marcat unde are punctul rosu ,ca sa va faceti o idee unde e punctul!
PS: Gourami-ul din poza nu e al meu.....e doar model ca sa vedeti unde e punctul rosu-roz!
http://picasaweb.google.com/lh/photo/-qUMQd7TTXc5YKYv6LH2_Q?feat=directlink