[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
reactor  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

Joined: 18/01/2005 12:14:27
Messages: 1755
Location: IASI
IP:
Offline

:o salut sandule poti sa -mi spui ce reactor folosesti si daca esti multimit de el.asaca un schimb de idei

Ogar batrin dar.... cu miros fin
Alex
Administrator
[Avatar]

Joined: 28/07/2004 22:32:30
Messages: 4189
Location: Bucur-Obor
IP:
Offline

lazarginel wrote::o salut sandule poti sa -mi spui ce reactor folosesti si daca esti multimit de el.asaca un schimb de idei

Am folosit pana acum juma` de an reactorul de la Dupla (cel din poza atasata la articol) de care am fost foarte multumit.
Dupa 4 ani am decis sa-l schimb, cel de la Dupla fiind recomandat in limita litrilor pe care-i aveam in acvariu si am cumparat unu` de la Aquamedic...cel cu powerhead (cred ca am o poza cu el pe forumul vechi) pe care am vrut sa-l cumpar doar pentru ca era recomandat pentru litraj mai mare, deci mai eficient la ceea ce imi trebuia mie.
Si de asta sunt multumit desi am schimbat powerheadul (am avut garantie si totul a fost ok!).
Aici am avut avantajul ca importatorul e din Romania, mi l-a schimbat pe loc si in plus am putut sa-mi mai atasez inca un modul la el ca sa-i maresc eficienta.
Pretul este undeva sub Dupla, probabil si calitatea, dar deocamdata nu se simte treaba asta, in fond vorbim tot de o firma germana. Il recomand si pe asta, mai ales ca vorbim de un sistem de reactor clasic, simplu dar eficient.

Offtopic. Am vazut ca facusesi si un poll cu acelas subiect (cu obtiune de bifa intre reactor si...reactor ), banuiesc ca ai apasat gresit pe butoane. Nu-i bai , dar l-am sters pentru ca nu avea sens. Daca nu am inteles eu ceva si l-am sters aiurea da-mi un pm si o remediem.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

Joined: 18/01/2005 12:14:27
Messages: 1755
Location: IASI
IP:
Offline

:-P mersi mult sandule offtopic a fost o greseala de a mea scuze eu am un reactor de la floridadriftwood power reactor 200 cam asa ceva sunt destul de multumit de el la acvariul meu de 300 litri merge bine am m-ai facut eu vreo 4 -5 feluri de reactoare mari mestereli de ale mele dar nu au mers asa de bine si m-am lasat pagubas si am apelat la specialisti cu bani si timp de cercetare la reactorul pe care il am dizolvarea se face cu ajutorul power had se vede cum curentii de apa disolva co2 dar nu e valabil la acvarii mai mari de 150 galoane eu bag cam de 2-3 bule pe secunda la 100 litri de apa acest reactor l-am gasit pe mai multe siteuri (aquabotanic, floridadriftwood,si altele dar ma tenteaza si cele de la dennerle si cele de la aquamedic oricum mersi mult

Ogar batrin dar.... cu miros fin
 
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com