[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
urgent!!!  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
Midal
Junior member

IP:

imi donez aproape toti pesti si ceva plante...eu nu voi fi in bucuresti decat astazi (luni), maine, si cel mai probabil poimaine.
donez: 2 perechi reproducatoare de scalari
zeci-sute de moli(diferite dimensiuni)
cativa neoni
cateva hasemanii
si cateva tetre
eventual si niste plante: limnophila
un tufis mare de cryptocoryna
niste bacopa
sagitaria

am foarte multa treaba zilele acestea si de aceea nu pot sa ma intalnesc decat acasa...un punct de reper ar fi intersectia Sebastian...pt eventuale informatii ma gasiti pe nr 0749119919
[Yahoo!]
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut .. ma abonez la neoni sagitaria si tufa de echinodorus daca imi zici decare e
Ciau .. vezi pe yms ca pe tel vad ca il ai inchis.

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
Midal
Junior member

IP:

o prima transa a fost data...adica toata limnophila...si tufisul de cryptocoryna...miau ramas bacopa, niste pui de echinodorus tenelus, sagitaria si adaug in lista si higrophila diformis(nu foarte multa)

mai am si un tennelus imens....vreau sal desfac...si vreau sa gasesc abonati si pt el...

intre cele promise se numara valisneria spiralis...

pesti miau mai ramas sute de pui de moli, zeci de moli mari...diferite varietati.. am uitat sa precizez ca am si voalati-lira, lira simpla, si normali...nui dau dupa varietati....nam cum sai prind individ cu individ...deci fiecare imi spune nr de pesti pe carei vrea si ii prind...sperand ca se vor inmulti..si ii vor selectiona

mai am si niste xipho verde destul de mari....impreuna cu niste xipho rosii

am in continuare neoni, rasbora si hasemania, nu prea multe din cate se pare...dupa o prima coasa am inceput sa obs absente...

scalarii sau dat cu totu...felicitari fericitului posesor

rog seriozitate...nr de telefon il stiti..
[Yahoo!]
Midal
Junior member

IP:

am mai ramas cu valisneria spiralis...si moli o gramada...pe langa cateva exemplare de rasbora, tetra si hasemania (nu prea multi)...

astept doritori
[Yahoo!]

Forum Index » Donatii
Go to: