[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ajutor va rog!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Salut! La mine Oto apreciaza cel mai mult castravetele (o rondea de cca. 4-5 mm pe care se plimba ca pe turnanta). Exista si niste clipsuri cu ventuza cu care le poti prinde la o inaltime medie astfel incit sa nu fie deranjati de alti locatari (ce-i drept, eu am niste diavoli de SAE care s-au facut mari si au ocupat zona de fund unde fac tot felul de rotocoale si curse). In rest, apreciaza si fulgii de spirulina cind se lipesc de frunze sau decoruri.

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]
mihacor
Junior member

IP:

buna seara,imi cer scuze ca nu v-am mai scris,saptamana trecuta am fost toti bolnavi,plus baietelul meu cel mare a avut ziua,a facut 5 anisori!
v-ati scris ca mi-a murit un oto,celalaöt tare suparat a fost,asa ca am fost si i-am mai luat 3 fratiori,si-a revenit,e mult mai harnic si vesel,zebrele sunt zburdalnice rau!mi-am luat si si un nano cleaner la sfatul vostru,am curatat azi cu el,e mult mai bine...plantele sunt ok,cele mari din spate(ludwiga si mai una),cresc ca nebunele,cele din fata au avut alga maro pe ele,dar au papat-o toata oto!
cred sau cel mai bine zis,sper ca i-am dat de capat ,nu credeam ca voi reusi si dupa prima sapt am crezut ca inebunesc!acum ne bucuram de ei,zebrele sunt inebunite dupa noi abia asteapta sa ne vada,daca bag mana in acvariu sunt calare pe mine!acum cu nano cleaner nici nu mai bag mana inauntru!
totusi ma mai supara un lucru:mi s-a format din nou pelicula uleioasa sus,am incercat cu hartie de bucatarie,dar nu prea am reusit,aveti alte sfaturi????
va multumesc din suflet pentru ajutor,mi-ai fost de mare folos!
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Bine ai revenit!

Pelicula de care vorbesti isi are originea in tot ceea ce se introduce in apa (mina, mincare, etc)si este acel biofilm de care vorbeam, cred, si pe acest topic. Spala-te bine pe miini inainte de a interveni in apa, foloseste hranitoare care izoleaza frontul de alimentatie a pestilor, curata bine ustensilele (foarfece, penseta, etc), spala bine substratul nou (daca este cazul sa il adaugi) s.a.m.d. Cel putin acesta este sfatul pe care l-am primit si eu de la un coleg si mi se pare logic.

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: