[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand Sera Siporax la 5 euro litrul  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Este vorba despre Sera Siporax 15mm, bineinteles

In Bucuresti comanda minima este 1 litru si cumparatorul vine sa se intalneasca cu mine la statia de metrou 1 Mai, iar prin posta comanda minima este de 6 litri. (va rog sa ma intelegeti, la pretul asta chiar nu merita deranjul cu posta pentru mai putin). Clientii din provincie care pot ruga pe cineva din Bcucuresti sa le ridice de la mine Siporaxul pot, bineinteles, sa cumpere cat au nevoie (minim 1 litru).

Am comandat o galeata de 50l pur si simplu pentru ca mi se parea anormal sa platesc 27-28 de lei pe litru, cat vad ca se cere pe forumuri. Siporaxul mi-a fost expediat azi din Germania si va fi disponibil incepand cu 20 Septembrie. Vreau 5 euro pe litru, fie in euro fie in lei la cursul la care pot sa CUMPAR eu euro in ziua respectiva.

Telefon 0771.059.661

Este vorba despre o SINGURA galeata (sau cutie, ramane sa vad cand o primesc) de 50 de litri, nu este o afacere permanenta, iar la pretul asta sper ca nu ma poate acuza nimeni de bisnita.

nomercy
Junior member

IP:

Am cumparat 10L si au fost ok, si siporaxul si vanzatorul
Bonus am primit sfaturi despre cresterea discusilor
Multumesc!
Ape limpezi!
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Multumesc si eu pentru promptitudine (sunt cu el impartit in pungi prin sufragerie, daca erau toti cei de pe lista la fel de rapizi ca tine deranjul era mult mai mic) .

Toate cele bune si sa ai numai satisfactii de la pestisori
GRASU
Unripe member

IP:

Mai ai siporax?
gugu
Unripe member

IP:

Salutare!Ce se mai aude cu siporaxul,mai e valabila oferta?
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

IP:

S-a terminat de prin semptembrie 2011. cum spuneam in primul post a fost o singura cutie.

Forum Index » Vanzari
Go to: