[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Lemna minor  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
takawachinchila
Member
[Avatar]

IP:

Salut, are cineva din Bucuresti niste Lemna Minor in plus? Imi trebuie pentru acvariul cu testoase. Multumesc. 0721.269.811

cand vrei plantele pe care le doneaza cineva, tu esti cel ce trebuie sa isi miste c***'!
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Intrucat consider ca este imposibil sa NU aiba cineva din Bucuresti planta asta, dau un link, poate nu stiati ca se cheama asa. (Nu ca asta ar fi vreo problema)
http://www.plant-identification.co.uk/skye/lemnaceae/lemna-minor.htm

V-ati prins? E aia pe care toti am avut-o la un moment dat si de care nu scapi nici daca fierbi apa din acvariu, nici daca il iradiezi, nici daca torni hipoclorit... Sigur, exagerez un pic, dar in linii mari nu sunt departe de realitate.

Toate cele bune.
takawachinchila
Member
[Avatar]

IP:

Da, Val, stiu despre ce e vorba. Nu mai am alte plante in acvariu si vreau sa creez imaginea de mlastina pentru testoase. Daca o sa le placa plantutele astea si or sa mai haleasca din ele, tot o sa fiu multumit. Deci, poate cineva din Bucuresti sa imi dea cateva fire? Ca la magazine s-au uitat la mine cam aiurea ca nu stiau despre ce intreb sau nu intelegeau de ce vreau asa ceva.

cand vrei plantele pe care le doneaza cineva, tu esti cel ce trebuie sa isi miste c***'!

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: