[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LIonut
Forum Index » Profile for LIonut » Messages posted by LIonut
Vand acvariu 120x50x50, cu capac comatex plus filtru Eheim Prof3 1200.
Pretul este de 2000 lei
Nr. de contact: 0745062261.
Multumesc.
Salutare din nou.
Prin noiembrie mi-am schimbat filtrul vechi cu un Eheim prof3 1200XL si am inceput sa am o problema cu apa, in sensul ca are o tenta verzuie.
Problema este ca din cauza unei probleme de sanatate nu prea am mai schimbat apa la timp. Este posibil ca asta sa fie cauza problemei, si sa coincida si cu schimbatul filtrului?
In rest nu sunt probleme. Pestii cresc si se inmltesc fara probleme.
Se poate inchide.
Multam
Donez pui de Lombardoi.
Schimb pui de Lombardoi cu alte specii de cichlide.
Multumesc.
Salut.
Imi poate readuce aminte si mie cineva cum se cheama specia din pozele urmatoare? Stiu ca masculul este cel galben si am 2 femele care mi-au facut puiuti pe care as vrea sa-i dau.
Multumesc.
In cadrul ariei VANZARI trebuiesc respectate cateva reguli stabilite in regulamentul acestei sectiuni. Spicuim cateva:

- Nu abuzati de aceasta sectiune (contributia unui user la forum nu trebuie sa se rezume preponderent la activitatea pe aceasta sectiune).

- Userii trebuie sa aiba completata rubrica Location din profil. In cazul nerespectarii acestei cerinte, postarile le vor fi sterse.

- Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse.

ADMINISTRATIA
Salutare.
Revin cu o problema. Din 2 in 2 saptamani imi moare cate un peste, in general cei mai subdezvoltati. Stau mai retrasi cateva zile dupa care se produce inevitabilul, in general pe timpul noptii. Am mai obsevat ca au si o rana pe una din laterale dar care apare in noaptea cand au murit. Probabil sunt serviti de ceilalti...
Apa schimb saptamanal cam 50l dupa care adaug Tetra Easy Balance.
Salutare. Revin cu noutati. Celor 3 pesti li s-a adugat un numar de 16, iar acum lucrurile sunt ok in legatura cu comportamentul pestilor.
Salut. De sambata am bagat 3 pesti in acvariu sa ma conving ca testele pe care le-am facut au fost ok. Problema este ca sunt foarte speriosi. In momentul in care aprind lumina sau ma aproprii de acvariu dispar instant. Ce e de facut?
Are cineva din Bucuresti de vanzare Caeruleus si Elongatus Mphanga?
Multam.
Salutare.
Am inceput in sfrsit ciclarea acvariului. Filtrul este super silentios, sunt foarte multumit de alegerea facuta. In schimb am super emotii in privinta cantitatii de apa pe care o am in casa . Voi ati avut emotii la primul acvariu in legatura cu cedarea lui?
Salut.
Ca si filtru am luat un 2228 care sper sa-si faca treaba si ca nu o sa am probleme cu el.
Revin cu o intrebare.
Cam cati pestani ar putea trai decent in acvariul pe care o sa-l detin? Eu as vrea cam 3 specii din urmatoarele: Labidochromis caeruleus , Labidochromis mbamba, Cyrtocara Moorii , Acei Msuli, Elongatus Mpanga.
Multumesc.
Am rezolvat si problema asta. Mai trebuie sa-mi ajunga si acvariul dar cred ca pe saptamana viitoare, dupa care intru in paine.
Sper sa am timp sa ma impart intre copil, caine si pesti
Din pacate nu au o oferta asa bogata.
Intrebare : voi de unde va luati neoanele?
OK....in sfarsit am si eu cont activ...
O sa scriu tot aici ce se mai intampla cu proiectul in care m-am bagat. Acum mai astept sa-mi vina acvariul si sa ma apuc de treaba.

Forum Index » Profile for LIonut » Messages posted by LIonut
Go to: