[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LocoDice
Forum Index » Profile for LocoDice » Messages posted by LocoDice
multumesc.....@Pushkatu, singura fertilizare este solutia mentionata mai sus si substrat jbl aquabasis plus la 2.5l , probleme nu am avut cu ea, creste foarte repede
Acvariu: 54l Aquael, apa in el aproximativ 44l
Iluminare: 2x15w T8 , 10-11 ore pe zi
Filtrare: Aquael Fan 1 plus
Incalzitor: aquael 75w
Fertilizare: o solutie no name(nu inteleg limba), dar se pare ca este benefica pt plante
Plante: Ludwigia repens Rubin, Christmas Moss, Heteranthera Zosterifolia, Najas guadalupensis, Rotala rotundifolia red, Anubias nana petite (thx Rebella)
In functiune: aproape 3 luni
Pesti: melci comunitari, 6 neoni, 2 cory, 1 femela guppy si vre-o 5 masculi si piesa de rezistenta un mascul Betta :p

Intrebari nu prea, am gasit pe forum raspuns la toate intrebarile pe care le aveam

Individul: https://picasaweb.google.com/103664444536117619367/AcvariuNovember212012#
sal...am vazut ca aveau betta maturi (20lei)foarte voalati in petshopul din sud (BIG), iar nenea din piata Malu Rosu avea pui (2lei) la aprox 2cm
am dat comanda de plante care pareau mai interesante de la Rebella

Blyxa Japonica - 2 plante
Rotala rotundifolia red - 3 fire
Muschi - Christmas Moss - 1 pot
Heteranthera Zosterifolia - 4 fire
Ludwigia repens Rubin - 2 fire
Najas guadalupensis - 4 fire

Sper sa cumpar substratul pe vineri
ms Gabry3ll ....pestii nu sunt o problema, ii am intr-un acvariu mai mic home made (de la nenea din piata Malu Rosu) , mai trebuie sa cumpar decat neoni cand o fi gata ciclarea
ms...mai mult ca sigur de aici o sa le cumpar
Sunt Alin si mi-am achizitionat un acvariu de 54l Aquael (60x30x30)

- neon T8 15w aquael (cam mic)
- filtru aquael 320l/h
- incalzitor aquael 75w

Acvariul o sa-l pun la ciclat pe la sf saptamanii ( inca nu mi-am achizitionat un substrat), acvariul v-a fi plantat partial cu plante easy gen moss, anubias etc...sa vad de unde le cumpar... la pet shop-ul de unde mi-am luat acvariul erau pline de alge si cam scumpe pt cum aratau.

Filtrul a fost introdus azi intr-un acvariu de 30 l deja ciclat in speranta ca v-a grabi ciclarea cand v-a fi introdus in acvariul meu

Viitori locuitori:
- o pereche xipho
- o pereche platy
- cativa guppy
- 2 hoplo (stiu ca or sa creasca cam mari)
- posibil vre-o 5 neoni
- viviparii nu vor fi lasati sa se inmulteasca, nasc in acvariul comun, iar puii vor devenii hrana pt adulti

Cand o sa reusesc sa achizitionez niste plante o sa pun si o poza cu setup-ul .

PS: Inainte de a cumpara acvariul am citit destul de multe posturi pe acest forum din care am invatat destule. Cu aceasta ocazie multumesc membrilor care au raspuns incepatorilor la toate intrebarile "stupide", dandu-mi ocazia sa invat din greselile lor sau din nestiinta acestora.

Forum Index » Profile for LocoDice » Messages posted by LocoDice
Go to: