Message |
|
salut. 1L ajunge pentru un filtru jbl701 ? vreau sa cumpar.
|
 |
|
Acvariu de 120 l . capac din magazin. 350 lei.negociabil o sa fie avantajos 0722732995
|
 |
|
s-a vandut. se poate inchide. multumesc de gazduire.
|
 |
|
se lasa la 300 lei
|
 |
|
se vinde filtru extern tetratec ex600 defect (curge apa pe la clemele de prindere ale capacului). am crezut ca e de la pompa de amorsare (am "anulat-o" cu silicon si tot curge), am schimbat garnitura de la capac si...tot curge. canistra e ok, sertare pt mediile filtrante, furtune. pret 70 lei (negociabil). bonus material filtrant ceramica si carbune activ.
|
 |
|
acvariu 80Lx30lx50h homemade cu capac din plastic (cumparat din petshop cu 1 neon 18w daylight), incalzitor, background folie, minciog, curatator geamuri si optional filtru intern.
pretul este de 350 ron.
|
 |
|
e cel mai frumos si "cichlidos" acvariu pe care-l vad. bravo. a meritat munca pe care ai depus-o pentru a ajunge aici. felicitari.
numai bine.
|
 |
|
pe cine intereseaza se mai lasa la pret.
numai bine.
|
 |
|
vand tub neon marine blue actinic "arcadia" . tubul este nou, are 18w si 600mm lungime. mai multe detalii puteti vedea aici: http://aquariumprest.ro/tomatocart/products.php?497&sid=ca582ef00af3511e4a896f32a5a5e410
pretul este de 40 ron
numai bine
|
 |
|
pietre calcaroase...asta inseamna sa schimb toate pietrele din acvariu? mai bine scoici
|
 |
|
salut. multumesc pentru icurajari. stiu ca spatele nu e cel mai potrivit dar unul cum trebuie costa cam mult si plus de asta ocupa mult spatiu (10-15cm pierduti)iar la latimea acvariului meu de 40 cm era un dezastru total. neoane am de and sa-mi cumpar un aqua glo, pentru inceput, pe care o sa-l pun in partea din fata a acvariului. oricum mai am ceva de invatat.
am tot facut teste la apa si cred ca mai trebuie crescut ph-ul si kh-ul. la mine sunt cam asa: kh=10 si ph=7,6. ma poti ajuta?
o zi placuta
|
 |
|
salutare si scuze de prezentarea anterioara.
acvariul pe care il am este eheim 180 mp luat de la hornbach, am mai daugat pe langa dotarile standard cu care vine, urmatoarele:pompa aer resun,filtru extern jbl e701, filtru intern aquael si nisip,pietre,background din polistiren luat din mag . pestii sunt luati dde la cineva de pe forum. o sa va arat doua poze. acvariul a fost lasat la ciclat 2 saptamani.
neoanele sunt narva(din capacul original). cam atat. astept sugestii si pareri.multumesc.
|
 |
|
Salutare tuturor. sunt pentru prima oara pe un forum acvaristic.
Numele meu este George, curand o sa va arat cateva poze in care sa vedeti cu ce am inceput.
numai bine!
|
 |
|