[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: naegeorge2004
Forum Index » Profile for naegeorge2004 » Messages posted by naegeorge2004
salut. 1L ajunge pentru un filtru jbl701 ? vreau sa cumpar.
Acvariu de 120 l . capac din magazin. 350 lei.negociabil o sa fie avantajos 0722732995
s-a vandut. se poate inchide. multumesc de gazduire.
se lasa la 300 lei
se vinde filtru extern tetratec ex600 defect (curge apa pe la clemele de prindere ale capacului). am crezut ca e de la pompa de amorsare (am "anulat-o" cu silicon si tot curge), am schimbat garnitura de la capac si...tot curge. canistra e ok, sertare pt mediile filtrante, furtune. pret 70 lei (negociabil). bonus material filtrant ceramica si carbune activ.
acvariu 80Lx30lx50h homemade cu capac din plastic (cumparat din petshop cu 1 neon 18w daylight), incalzitor, background folie, minciog, curatator geamuri si optional filtru intern.
pretul este de 350 ron.
e cel mai frumos si "cichlidos" acvariu pe care-l vad. bravo. a meritat munca pe care ai depus-o pentru a ajunge aici. felicitari.
numai bine.
pe cine intereseaza se mai lasa la pret.
numai bine.
vand tub neon marine blue actinic "arcadia" . tubul este nou, are 18w si 600mm lungime. mai multe detalii puteti vedea aici: http://aquariumprest.ro/tomatocart/products.php?497&sid=ca582ef00af3511e4a896f32a5a5e410
pretul este de 40 ron
numai bine
pietre calcaroase...asta inseamna sa schimb toate pietrele din acvariu? mai bine scoici
salut. multumesc pentru icurajari. stiu ca spatele nu e cel mai potrivit dar unul cum trebuie costa cam mult si plus de asta ocupa mult spatiu (10-15cm pierduti)iar la latimea acvariului meu de 40 cm era un dezastru total. neoane am de and sa-mi cumpar un aqua glo, pentru inceput, pe care o sa-l pun in partea din fata a acvariului. oricum mai am ceva de invatat.
am tot facut teste la apa si cred ca mai trebuie crescut ph-ul si kh-ul. la mine sunt cam asa: kh=10 si ph=7,6. ma poti ajuta?
o zi placuta
salutare si scuze de prezentarea anterioara.
acvariul pe care il am este eheim 180 mp luat de la hornbach, am mai daugat pe langa dotarile standard cu care vine, urmatoarele:pompa aer resun,filtru extern jbl e701, filtru intern aquael si nisip,pietre,background din polistiren luat din mag . pestii sunt luati dde la cineva de pe forum. o sa va arat doua poze. acvariul a fost lasat la ciclat 2 saptamani.
neoanele sunt narva(din capacul original). cam atat. astept sugestii si pareri.multumesc.
Salutare tuturor. sunt pentru prima oara pe un forum acvaristic.
Numele meu este George, curand o sa va arat cateva poze in care sa vedeti cu ce am inceput.
numai bine!

Forum Index » Profile for naegeorge2004 » Messages posted by naegeorge2004
Go to: