[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Val
Forum Index » Profile for Val » Messages posted by Val
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Val
Daca stau bine sa ma gandesc asta cu firele, bateriile si curentu era pentru hidra de apa dulce, nu pentru chestii mai evoluate cum sunt viermii.

Pe de alta parte, pe vremea mea, cand se mai gaseau substante de-astea, parca pe tripaflavin scria ca omoara nevertebratele. Cu siguranta gasesti chestii ca Sera *pur, sau omoloage, care sa contina substanta respectiva chiar daca, poate, nu mai vinde nimeni tripaflavin separat. Nu am testat niciodata, dar daca te enerveaza foarte tare, ai putea incerca. Evident ramane in picioare aia cu scosu' pestilor de acolo.

Apropos de nevertebrate... melci ai?
Pai... ca solutii radicale am mai putea enumera un curent continuu mai mare, sa zicem un 100V la vreo 3-4 amperi...
Ar mai fi furadanul, verdele de Paris si nu in ultimul rand o cianura a unui metal alcalin.

As mai fi zis si adaugarea unei solutii concentrate de baza sau acid tare, dar mi-am amintit ca parca am auzit de bacterii care traiesc in acid sulfuric...

Cu siguranta vei scapa de miscoci cu oricare din aceste metode.

Toate cele de mai sus s-au vrut a fi glume. Solutiile desi probabil viabile sunt absolut stupide. Nu incercati asta acasa... Nu mai zic ca totul e si complet off-topic, dar nu m-am putut abtine.
Va frecat Sandu la cap ani de zile, a avut INTROS importante realizari si acum v-a stimulat si Lofty... (scuze daca am sarit pe cineva, sunt recunoscut ca un mare uituc) Io-te dom-le ca se poate si la noi. Bravo si pentru setup si pentru perseverenta.

Daca aveti nitrati si Blyxa totusi nu este de un verde frumos, sunt cateva posibilitati. Ori are radacinile bulite (se poate verifica) ori ii lipseste alt nutrient, dar am indoieli ca e asa la voi, ori aveti o circulatie slaba a apei in zona ei. Degeaba bagi CO2 pana stresezi pestii si crevetii, macro si micro daca nu ajung la ea intr-o cantitate rezonabila.

Revenind la setup-urile pomenite aici, INTROS, Lofty, Porcu... Si la un alt post de mai demult referitor la invidie si la vene taiate pe lung... Terminati dom-le cu prostiile. Eu lucrez la et. 11 al unei cladiri. Vreti sa ma aveti pe constiinta?
Daca nu gasesti pe cineva mai aproape de tine, care sa te ajute, da-mi un semn.
Nu mai stiu cum stau Hagen la preturi, asa ca nu pot sa zic "mai bine cumpara......."

...dar o varianta de luat in seama pentru a accentua coloritul pestilor este si Philips Aquarelle. Ambele sunt trifosforice daca nu ma inseala memoria.

Inclin sa cred, totusi ca Philips-ul este mai ieftin si mai accesibil.
Mai da' ce-aveti toti? Va dati bine pe langa admin?

Chiar nu puteti sa-i spuneti in fata ca e naspa?!

Macrandra aia e evident ireala, deci garantat e facuta din photoshop

Tufele de Utricularia sunt albe la suprafata... probabil urmare a utilizarii gresite a photosopului sau asa de naspa e iluminarea (probabil 765) incat aparatul foto a cedat nervos incercand sa ajusteze balansu' de alb.

Eleocharis-ul il cam bate vantu'.

Blyxa e caramizie-rosie. (sper sa nu ma gresesc planta)

HC-ul s-a intins ca nesimtitu' si arata dezgustator.

Alternanthera aia nu are ce cauta acolo, cel mai probabil e de plastic

Ca sa nu mai zic ca substratul ala e caramida pisata (cu "S" nu "sh"), ce Dupla...

@Porcu' - acum e mai bine?
Da' eu ti-o dau gratis...

@Lofty - :-P

:-)
Daca ai (sau ai pe cineva care are) vreun drum prin Constanta te pot ajuta cu Limnophila aromatica. Desi am indoieli ca n-o vei gasi in Bucuresti.

Da-mi un semn daca nu te descurci cu localnicii
Haruko wrote:
koala wrote:
Il calc cu masina daca face asta !

Uite cum isi da omu' arama pe fata! Parca vad ca te-ai innegrit de invidie. :sic:

Nu prea cred. Io zic ca pe Koala il arde mai degraba de amaratele de ciclide din acvariu' mare.
Ala negru de invidie eram eu. Il felicit pe Lofty pentru ca incerc sa fiu dragutz. Dupa ce ma ridic de la calculator am program: ma inchid in baie si fix 10 minute plang de ciuda.
Evident glumesc. ma bucura reusitele comunitatii chiar daca nu sunt ale mele personale.

@Lofty - Dioxidul la 60 ppm iar indicatorul ochiometric e abia verde deschis?? Chiar eram curios. Eu nu le-am avut niciodata pe amandoua in acelasi timp in functiune. Sa mai fie ei si ceva fosfati pe acolo, care iti pot pacali controllerul. De fapt calculul kh-pH-co2, nu controller-ul...

In fine, poate ma repet: eu nu imi permit sa dau sfaturi unora care au reusit evident mai mult decat mine, in evident mai putin timp (?), asa ca doar zic ce as face eu in locul tau...

...Eu in locul tau...:-) nu as lasa nitratii aia sa se duca spre zero. La cum arata plantele tale si-gur au din belsug ce manca, adica toti restul nutrientilor in regula. Daca lasi nitratii sa scada vor deveni nutrient limitativ si ai sa fii surprins (sau nu) cat de repede se gasesc anumite alge sa porfite de asta.

Keep up the good work!

Nu ma baga in seama. Ma stradui si eu sa par inteligent cu sfaturi pe care cu siguranta ai putea sa ti le dai si singur. Tu vezi-ti de ce faci acolo, pentru ca faci bine!
Sa bagi CO2 din butelie, dar fara electrovalva si controller inseamna sa reglezi debitul din reductor si sa te bazezi pe el sa ramana constant. Ceea ce, in princpiu ar fi ok. Dar fii atent ca debitul gazului reglat din reductor variaza in functie de temperatura din camera. La reductoarele de la buteliile pentru bere (adica reductoarele alea de bere, originale) varitia asta e foarte mare. La reductoarele pentru acvaristica e mai mica, dar prezenta.

Nu stiu daca e un defect/bug al lor sau pur si simplu producatorii incearca sa compenseze prin reductor variatiile de presiune din butelie datorate dilatatii si contractarii gazului, cert e ca asa se intampla.

Ai grija si urmareste debitul. Sa nu reglezi ziua la 1bula/sec si sa te trezesti ca noaptea ajungi la 3 bule/sec...

Take care.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index