Haruko wrote:
Uite cum isi da omu' arama pe fata!

Parca vad ca te-ai innegrit de invidie. :sic:

Nu prea cred. Io zic ca pe Koala il arde mai degraba de amaratele de ciclide din acvariu' mare.
Ala negru de invidie eram eu. Il felicit pe Lofty pentru ca incerc sa fiu dragutz.

Dupa ce ma ridic de la calculator am program: ma inchid in baie si fix 10 minute plang de ciuda.
Evident glumesc. ma bucura reusitele comunitatii chiar daca nu sunt ale mele personale.
@Lofty - Dioxidul la 60 ppm iar indicatorul ochiometric e abia verde deschis?? Chiar eram curios. Eu nu le-am avut niciodata pe amandoua in acelasi timp in functiune. Sa mai fie ei si ceva fosfati pe acolo, care iti pot pacali controllerul. De fapt calculul kh-pH-co2, nu controller-ul...
In fine, poate ma repet: eu nu imi permit sa dau sfaturi unora care au reusit evident mai mult decat mine, in evident mai putin timp (?), asa ca doar zic ce as face eu in locul tau...
...Eu in locul tau...:-) nu as lasa nitratii aia sa se duca spre zero. La cum arata plantele tale si-gur au din belsug ce manca, adica toti restul nutrientilor in regula. Daca lasi nitratii sa scada vor deveni nutrient limitativ si ai sa fii surprins (sau nu) cat de repede se gasesc anumite alge sa porfite de asta.
Keep up the good work!
Nu ma baga in seama. Ma stradui si eu sa par inteligent cu sfaturi pe care cu siguranta ai putea sa ti le dai si singur. Tu vezi-ti de ce faci acolo, pentru ca faci bine!