Message |
|
Off topic:
Nu-i cam mare TAB-ul pentru Off-road?
|
 |
|
Frumos, foarte frumos
|
 |
|
In ritmul in care creste, mai bine te apuci de etansat o camera din casa de pe acum, sa poti sa ii oferi destul loc crocodilului.
|
 |
|
sa te tii dupa aia ce iti faci crescatorie de placton
|
 |
|
Filtrarea bio la asta mic cu levrek o faci doar prin scheletul ala sau il tii doar din schimb de apa?
|
 |
|
Niste plastic din asta transparent am aruncat eu acum vreo 3 saptamani, ca nu mai aveam ce face cu el. Daca imi spuneai atunci...
De ce nu folosesti un flotor de vas de toaleta si sa ii gasesti un sistem de prindere pe niste lemn / sticla / whatever?
Sau cum zice Dan, e mai high-tech.
|
 |
|
Uratenia mananca si altceva in afara de aitapsii sau e nevoie sa ii pastrezi o sursa de hrana?
|
 |
|
Ce portocalii, ce albastre, vine Suri si le rezolva pe toate.
|
 |
|
alinteodor79 wrote:se poate face un filtru extern pe orizontala?
ii zice sump, au colegii de pe forum zeci de exemple, iti incape unul in partea din stanga sub acvariu fara probleme.
Bineinteles ca implica anumite modificari aduse acvariului (overflow sau Bean Animal), dar in principiu se poate face.
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/25254.page
|
 |
|
koala wrote:reactorul de la Shubi
Vin si eu cu intrebari din alea "intelijente".
Un astfel de reactor poate fi folosit si pentru apa dulce? Ca principiul de utilizare ar fi acelasi.
Ma gandesc ca ar fi foarte util colegilor cu enspe canistre sau cu sumpul plin cu tone de matrix la ciclide.
|
 |
|
alinteodor79 wrote:E chiar asa de grav?
La 20 cm latime, e cam grav. Pestii aia care vor creste mari nu prea vor avea loc sa intoarca acolo (discus matur = 15 cm), dar daca au marsarier nu e o problema... De asemenea, combinatia discus cu botia e mai mult botia vs discus.
|
 |
|
stefanp wrote:Eu am luat doua asemenea scule, dar la pret mult mai mic (SH).
Nu cred ca as fi dat bani sa le iau noi si nici acum n-as da banii astia sa iau altul nou.
Care ar fi feedback-ul pana acum?
|
 |
|
Ca sa evit deschiderea a inca unui topic...
Am luat inca 1 bazin de 25 litri pe care vreau sa il folosesc pentru cresterea puilor de guppy.
L-am ciclat, i-am pus cateva plante, substrat, incalzitor, i-am facut un capac de sticla pe care am lipit un colant oglinda si 1 banda de led alb cald si toate nebuniile.
Am mutat aproape toti puii in el (30-40).
Problema e ca avea in el un cory albino adult (mai bine zis adulta). Nu se da la pui, insa astazi mi-a depus pe geam. Banuiesc ca o sa le haleasca pana maine dimineata.
Din ce am vazut pe net, icrele sunt ca ouale de la avicola, adica nefecundate. Si fiind singura, nici nu prea avea cine sa le fecundeze.
Oricum, sunt o imagine frumoasa.
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:Ma gandesc ca nu ai sa lasi firele alea asa cu sunt in ultima poza ....
Gand la gand, mi-a fulgerat prin cap mesajul de atentionare al celor de la ISU legat de improvizatii...
De parca nu tot ce e DIY este, de fapt, tot o "improvizatie" .
|
 |
|
Lucian wrote: (si o moneda de argint aruncata pe fundul vazului  )
Chiar daca citez ceva spus acum 1000 de ani, nu pot sa nu ma mir de chestia asta.
Am mai auzit-o de la un om in varsta care zicea ca el are in fiecare colt al acvariului cate 1 bucata de argint.
L-am intrebat ce face respectivul metal si mi-a zis ca face bine "la pesti", ca omoara microbii.
Am zis ca are el o gandire mai superstitioasa, mai invechita, sau poate e chiar vreun inventator, dar vad ca au mai auzit si altii treaba asta.
Ma intreb de unde o fi plecat ideea.
Scuze de off-topic.
|
 |
|
Poze...
|
 |
|
um02122 wrote:Am gasit asa ceva, sotia zice ca e bun.
Sotia are dreptate.
|
 |
|
La asta te refereai cand ai zis ca nu te mai chinui sa modici graficul.
Eu o am si acum, mai ales ca am invatat pestii sa manance pe lumina.
|
 |
|
Ancamarketing wrote:Intr adevar nu am curatat furtunele.
Sa vezi surpriza cand l;e cureti ce imbunatatire de debit vei avea.
|
 |
|
Spike-ul mic de iluminat de dimineata nu are rol functional, nu?
E doar asa, sa il vezi aprins inaite sa pleci la munca?
Intreb ca si eu am la fel...
|
 |
|