[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: jasmyna
Forum Index » Profile for jasmyna » Messages posted by jasmyna
pai de mancat manaca, e vioaie, si da, acela e masculul care ii da tarcoale...i-am pus pe amandoi intr-un acvariu de 10 L la intuneric...aazi am observat ca femela sta intr-un colt de ceva vreme...mai inoata putin, iar se puine in coltul acela...eu incerc..poate devin bunica sper doar sa nu fie bolnava. desi nu pare, ca ma gandesc ca in 3 zile deja s-ar fi dus...mersi de ajutor
pfff...aia nici eu nu stiu, cum imi pot da seama? ideea e ca pestele in cauza e femela...dar cine stie???( offff
buna ziua...am 6 neoni in acvariu. de 2 zile am observat ca la i-a crescut burta, adica s-a cam rotunjit. daca chiar e vorba de inmultire, cum trebuie sa fac? ca am inteles ca ei isi manaca puii...si cum trebuie sa ii separ? am inteles ca la oua nu le prieste lumina...nu prea stiu ce sa fac, asa ca astept sfaturile voastre. pana nu sun la 112) imi naste neonull)
asa voi face.multumesc
un acvariu cu neoni si ancistrus e cam gol....neonii fiind mici...oare nu pot face alte combinatii? sau nu stiu...intreb si eu;;)
nu am cui sa ii dau...eventuual sa vad...la piata dak nu pot sa ii dau la schimb. o sa incerc sa vad cum e cu locatia sa o schimb...defapt stau in comuna Sag...e de 45 L) l-am intrebat pe prietenul meu care a procurat acvariul. chiar acum am scos castelul. voi vedea maine cum plasez scalarii....cred ca trebuie sa ma gandesc serios la u acvariu mai mare...dar pe viitor, paan invatz sa ma descurc cu asta.
am un acvariu de 45 L, am un filtru 2 in 1 care si oxigeneaza, un neon de 15 W si un castel din material ceramic,paremi-se. ca si pesti am 4 scalari pui, 3 ancistrus, din care 1 mai mare, 6 neoni, 3 mari si 3 mici. styuu..acum ar trebui sa aud:"ai suprapopulat acvariul". pana acum 3 zile nu stiam de spatiuul pe care un singur scalar il necesita, defapt fiecare peste...si stiu ca am multe lipsuri si greseli. nu vreau sa postez poze ca dupa pozele care le-am vazut, mi se pare ca acvariul meu e o gluma, dar nu stiu ce fel de materiale suporta pestii ca sa le bag in apa....adica pietre, lemne...etc, nu stiu daca sunt speciale sau le iau eu si le tratez cumva. apa le pun de la fantana(din curte). am si o planta care vad ca creste destul de binisor in ciuda lipsurilor,Micranthemum umbrosum, din cate am inteles ca se numeste. am nevoie urgenta de sfaturile voastre! vreau sa ii indrept greselile inainte ca pestii mei sa aibe de suferit. nu am nici un amic sau cunostiinta macar care sa detina un acvariu..m-am luat dupa negutorul de la piata care dupa un timp am constatat ca nu e chiar asa expert cum se da. desigur unica vinovata sunt eu! trebuia sa ma documentez mai bien inainte sa ma apuc de "afacere"..asa ca astept mustrarile si sfaturile voastre. multumesc
nu am obiceiul. eu inteleg prin forum discutie,nu certurtui si injurii. o zi faina
buna ziua. ma numesc Iasmina, am 22 de ani, din Timisoara si de 3 luni am inceput sa detin un acvariu. acvariul este micut, 40 de litrii(avand in vedere aici ce am citit, 700 L :O:O:O) . sunt incepatoare din toate punctele de vedere...ce stiu stiu pt ca am citit de pe internet si am zis sa ma alatur unui forum de profesionisti pentru ca intrebarile mele sa capete un raspuns...dar am o rugaminte la voi, nu fiti rautaciosi in raspunsuri. va multumesc
am o intrebare, peste tot se spune ca scalarii ataca neonii. eu am 4 scalari pui, 3neoni pui si 3 neoni adulti si 3 ancistrus. nu inteleg de ce neonii ii musca pe scalari? de aripioarele de jos??oare trebuie sa ii separ? nu am de mult timp acvariul.

Forum Index » Profile for jasmyna » Messages posted by jasmyna
Go to: