[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: shaddow3333
Forum Index » Profile for shaddow3333 » Messages posted by shaddow3333
fishyman wrote:Salut Atti! Frumoasa olandeza ai tu acolo, trebuie sa organizezi cumva intr-o forma oarecare ca merita acele plante frumoase.
Da prietene, o sa incerc sa amenajez in luna asta, cand fac noul setup Mersi
este primul meu acvariu cu co2, si fertilizanti
insa am mai invatat cate ceva si vreau sa refac inca odata setupul, sa mai scot si sa mai adaug alte plante
am pregatit substratul: 21 kg volcanit, fertiplant abf 5 kg
ma gandesc sa adaug o roca vulcanica, sau ceva piatra ca decor
Multe nu sunt de spuse, ca atunci acvaristica era primitiva in romania
De la un batran acvarist am invatat sa fac acvarii sa inmultesc cateva soiuri de pesti existente pe pata, guppy, xifo, beta, tetrazona, torocatum, . Am petrecut mult timp la acvaristica batranului, care avea intrun apartament in cartierul meu.
La inceput am investit, dupa aia cum am spus am invatat sa fac toate singur, si am avut acvarii tot timpul, binenteles cele 10 acvarii am avut doar 3-4 ani, ca aveam si alte ocupatii si a trebuit sa renunt la ele. am pastrat doar una.
Acum un an am incercat acvaristica moderna, fertilizanti, plante co2 si stiti si vi povestea
Nu sunt crescator de pesti, nu sunt comerciant ) sunt pur si simplu pasionat.
Momentan am un acvariu mare care din pacate trebuie sa schimb pe una mai mica, din lipsa de spatiu, si din cauza mobilierului care am fost nevoit sa cumpar pt nevasta))
cam atat
mai incolo cu update-uri noi ca am sa fac luna asta un nou setup
acum jumate de an asa arata acvariul meu: http://www.youtube.com/user/articoletattoo#p/u/9/SFe0uECBcaE
Salut. Ma numesc Atti, sunt din targu mures, si sunt pasionat de acvaristica inca din 1988. Am fost printre putinile persoane la vremea respectiva care a avut 10 acvarii si peste 1000 pesti )
acum ma limitez la unul singuri
Salut. Ma numesc Atti, sunt din targu mures, si sunt pasionat de acvaristica inca din 1988. Am fost printre putinile persoane la vremea respectiva care a avut 10 acvarii si peste 1000 pesti )
acum ma limitez la unul singuri
Va rog domnilor admini sa mutati la rubrica corespunzatoare, nu prea ma descurc. sunt incepator pe aici

frumos acvariu

Forum Index » Profile for shaddow3333 » Messages posted by shaddow3333
Go to: