[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kill
Forum Index » Profile for kill » Messages posted by kill
tetra sunt slabi rau feritiva de ei ca de
jbl ceva mai buni ,jbl 7 balls am inteles ce sunt bune ,in rest nu prea straluciti

sera florena, iti baca micronutriente la greu [in special fe ] eu am fost multumita de ea ,

ca macronutrienti iti recomand o solutie cirpacitta ,vitaflora nr6, citeva picaturi pe saptamina ,DAR CU ATENTIE DACA DEPASESTI DOZA OPTIMA TE UMPLI DE ALGE
ca sa nu existe confuzie
pentru montarea in serie a neoanelor se foloseste starare speciale [S2 de la philips] sau din cele care scrie pe ele 2x22w sau se specifica ca se pot folosi inseriate [feritiva de cele de la tirgoviste ,ROMLUX pocnitori curate]

despre durata de viata
cele trisodice [floura .acuarelle]- 4000 de ore
cele cu mercur 830,827 ,930,927 [cu lumina calda ,galbuie ] -5000 ore
,765- 10000 ore
865 .965 -6000 ore

chiar dupa acea perioada daca lampile mai functioneaja lumina nu mai respecta spectru de culoare [perioda de epuizare]

drosarele clasice scurteaza perioada de viata a neoanelor , cele electromagnetice [de firma] o lungesc [pretul pe masura], cele chinezesti noname ar fi de evitat, balaresc spectru de lumina
principiul de functionare -electroliza unui catod de carbom pur in prezenta unui anod amorf folosind curent de joasa tensiune

ar fi bun daca nu sar consuma asa de repede iar electrodul e destul de scump ,per total pretul este peste o instalatie cu ph controlar

se soloseste pentru o minima aditie de co2 intrun acvariu semiplantat
nu mai pune momentan neoane , daca vrei plante o bomba pentru aditia de co2 ar fi recomandata, altfel vei avea doar alge

cit despre algele care au aparut pe bacopa ,incearca sa le cureti cu miina trecind usor cu degetul peste frunze si tulpina vei da asfel un ragaz plantei sa se revigoreze

Forum Index » Profile for kill » Messages posted by kill
Go to: