Message |
|
O sa incerc un gazon de monte carlo si m-am gandit sa pun pe crengute pe ici pe colo fissidens.
Mai trebuie sa introduc cateva tufe compacte de microsorum care spre suprinderea mea pe perioda ciclarii s-a topit, am trait sa o vad si pe asta!
Alte specii nu cred ca mai adaug , trebuie doar sa fac tufe compacte din speciile pe care le am deja....sper doar sa nu-mi trebuiasca o vesnicie
|
 |
|
Eu iti recomand un filtru intern Tetratec 1000 sau Eheim Pickup 200 sunt destul de fiabile.
Desi pentru un acvariu atata de mare , clar m-as duce pe un filtru extern.
Bafta!
|
 |
|
Pare sa se anunte un proiect frumos.
Multa bafta!
|
 |
|
O poza din seara asta , in continuare cioatele nu vor sa "traga" apa asa ca le-am legat putin intre ele.
Ne miscam incet , dar macar directia e buna.

|
 |
|
Arta bine , mai doar trebuie sa se indese plantele.
Ce plante ai de gand sa mai adaugi daca lucrurile decurg favorabil?
Unde-s pestii?
|
 |
|
Jungla!  , o sa mergi pe un gazon de HC?...parca vad ca o sa pluteasca la cat iti este de lene sa-l tunzi.
|
 |
|
Salut ,
si eu as zice sa mai bagi plante.
In coltul din partea dreapta am vazut ca ai plantat staurogyne ,poate le aduci mai in fata pentru ca o sa fie mascate de tufa de microsrum.
|
 |
|
Frumos gazon , dar cu zicea si Stefan trebuie bagata foarfeca  .
|
 |
|
Arata foarte fain hardscape-ul !
Cu siguranta va fi un setup frumos.
|
 |
|
Salut ,
sincer mie nu mi-a placut niciodata contrastul asta dintre cararea facuta cu nisip alb si sbstratul negru.Nu imi pare deloc natural.
E strict parerea mea.
P.S. Poti sa gasesti un filtru intern mai mic sau in caul tau m-as duce pe un filtru cascada.
|
 |
|
Baga periuta de dinti pe cele din dreapta sau scoatele afara daca poti si curata-le.
|
 |
|
Salut Stefan ,
imi plac mult pietrele din stanga si banuiesc ca nu sunt la fel cu cele din dreapta, cel putin din poze nu par.Cred ca ar da mai bine daca ai avea acelasi tip de piatra, in opinia mea.
Mai trebuie bagata foarfeca pe ici pe colo sa-i dai o forma si apoi asteptam sa se dezvolte bine plantele.
Bafta!
|
 |
|
Multumesc Stefan.
O zi frumoasa.
|
 |
|
Salut Viorel,
bine ai venit pe forum.
Ultimil setup imi place foarte mult.Sunt curios sa vad poze din prezent.
|
 |
|
Foarte faine culori ai in acvariu.
|
 |
|
Andrei1234 wrote:Frumos aranjament!
Multumesc Andrei.
|
 |
|
Ai citit printre randuri.
partea de la "si' incolo ai ratat-o ..."and almost all female Platys are pregnant and can deliver several batches of babies, even if there are no male fish in the aquarium !"
Femelele au capacitatea de a stoca sperma pina la o perioada de un an si continua sa fie fertile in acest timp, chiar si in absenta unui mascul.
Folosete putin GOOGLE si lamureste-te in privinta speciei.
Eventual poti pune o poza cu pestele in caza, cred ca ar ajuta mai mult sa rezolvi dilema.
Numai bine!
|
 |
|
"So this is complicated, but all the various Platys can interbreed, and almost all female Platys are pregnant and can deliver several batches of babies, even if there are no male fish in the aquarium ! "
sursa: http://www.aquariumfish.net
In concluzie , da!
|
 |
|
Are burta umflata ? , poate e gestanta.
|
 |
|
Aquabasis nu se spala! , este un substrat fertil iar dupa cum scrie si pe punga trebuie acoperit cu un strat de pietris.
Este posibil sa-l fi udat inainte sa pui pietrisul peste el , fie nu l-ai acoperit cum trebuie.
Tot ce poti face acum este sa faci schimburi de apa mai dese si sa astepti sa se decanteze ce este in suspensie apoi usor il aspiri de pe substrat.Mai poti pune vata perlon in filtru pe care sa o pastrezi cateva zile apoi poti sa o arunci.
Grija mare si la replantare,cand scoti plantele cu radacina mare din substrat, la fel risti sa colorezi apa.
Bafta!
|
 |
|